Nikah şekeri fikrim

Tebrik ederim canım
Ne güzel düşünmüşsün
Hep Nikah şekercilerine para vereceğimize
daha faydalı bir yere gitsin

Lösevin de bu tarz ürünleri var
nikah şekeri alternatifleri başlığı altında
fikir olması açısından onlara da bakanbilirsiniz

gittiğimiz bir nikahta bize minik saksıların içinde çam fideleri vermişlerdi..çok minik ama güzeldi..diktik onları büyüyorlar..

kızlar bunlar süper fikirler yaaaa hepinize ayrı ayrı teşekkür bizlerede fikir oluyo
çok güsel şeyler bunlar yaaa :lepi:

çok farklı ve güzel bir fikir sizi tebrik etmek lazım zemuszemus
ben zaten öyle klasik şeyleri pek sevmiyorum oradaki yastık temalı nikah şekeride çok hoşma gitti ''bir yastıkta kocayın'' hesabı

siteye baktım evet güzel şeyler ama çok pahalı bence..yani orada sepet vardı..benim nikah şekerim sepet şeklinde idi...burada 3,5+kdv demişler ki artık kdv ile 4 yada 4,5 falan olur herhalde...ben 1,10 tl ye aldım birisini..arada 4 kat fazla ödemek var.....gerçi ben alalı 2 yıl oldu ama hadi olsun şimdi 1,5 yada 1,75....tabi işin birde yardım tarafı var..yardım için öderim diyorsanız siz bilirsiniz...

Son düzenleme:
süper fikirrrrrrrrrrralkisalkisalkis..ben de yapabilirim küçük reçeller harikaa yaa..daha önce hiç görmedim...klasiğin dışında..hatta evde bile yapılabilr kavanozları özel seçebilirsiniz .bunu kesinlikle düşüncemmmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…