Nikah şekeri fikrim

Dqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
74
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Yazın muhtemelen kır dugunuyle evleneceğim için hem orjinal olsun hem de kır konseptine uysun diye dusundugum bir nikah şekeri fikri var. Ne dersiniz?

Recel anneler diye bir site var. Elde ettikleri geliri ihtiyac sahiplerine verip cocukların egitimlerine yatırıolar. Nikah sekeri olarak da minik kavanozlarda degişik receller veriyorlar. Kapak uzerini ekoseli kumaşlarla ve kurdeleyla susluyorlar. Egitimci oldugum icin hem bir esprisi olur hem de recelle agızları tatlanır, şekerin yerini tutmuş olur diye dusundum:) Cok hoş recelleri var. Kivi receli ve kendi buluşları da var.

Son yıllarda TEMA vakfına bağış yapıp konuklara "adınıza bir fidan dikilmiştir" belgesi veriyorlar. Hem bu amaca hizmet etmiş olur hem de şeker de verilmiş olur dedim:) Yorumlarınızı bekliyorum. Bu fikri kullanmak isteyenler varsa da recel anneleri ziyaret etsinler:)

Çok cici olur bence:)
minyatür reçel kavanozları içinde renkli reçeller üstleri de "nikah reçeli":) konseptine uygun süslenirse cicili bicili kapak örtüleri boncuklu falan çok tatlı olur:)))
Fikrinizi hayata geçirirseniz fotoğrafını görmek isterimmm kaydirigubbakcemile3

Çok iyi fikir. Biz de toptancıdan minik fısfıslı şişeler alıp içine lavanta kolonyası doldurmuştuk. Nikah şekeri toptancısından da yuvarlak organze tüller alıp, bir de kurdelelere isim yazdırdık. Tülleri o kurdelelerle bağladık. Bunu farklı farklı renklerle yaptık. Sepette rengarenk çok şeker görünüyordu. O tarz birşey olabilir. Tülü ve kurdeleleri nerden alacağınızı söyleyebilirim istersen, o nedenle anlattım. Güzel düşünmüşsünüz bence.

bu fikir gerçekten çok hoşuma gitti..hem entresan bu zamana kadar görüşmemiş bişi..bence ilginç olur...ilerde ya birinin düğününe gitmiştik nikah şekeri böyleydi falan diye anlatılır..arkadaşında dediği gibi fotografı görmeyi çok isterim..paylaşım için tşkrler

çok harika bir fikir, hem orjinal ve şık olur hem de manevi degeri buyuk bir hatıra .

Çok tşkler arkadaslar. Evt kime soylesem ii geri bildirim alıyorum. En azından etrafta cok gorulmemiş orjinal bisi:) Hayalimi gercekleştirirsem kesinlikle paylaşıcam burda:) optum herkesi

hay aklını seveyim yaaa

ne güzel olur hem de ...

yap sen bunu..

en azından resimini bastırıp dolap süsü diye dağıtanlardan daha yararlı ve zekice bir hatıra bırakırsın

aferin sana:içelim:

gittiğimiz bir nikahta bize minik saksıların içinde çam fideleri vermişlerdi..çok minik ama güzeldi..diktik onları büyüyorlar..

turkbayragi çok hoş ve çok orjinal bir fikir ... tuttum ben bunu yerimseniben

bende çok beğendim hem herkesten değişik olmuş olur sitede de güzel emekler var :):hulya:

Sen dinleme onu:) Zaten erkekler icin onemli degil ki o ayrıntılar. Arkadaşım yaptı, TEMA onlara bir belge verdi, belgeyi sarıp etrafına fiyonk gecirdiler ve ucunda iki badem şekeri vardı. Tohum vermek şart degil:)

Ama yine de kendi şeker fikrimi daha seviorum. Hem yardım hem bol tatlı bişi . Nam nam nam:))) Canım cekti simdi...

bencede cok güzel bi fikir..netten hemen araştırdım işte resmi ve fiyatı 2 tl +kdv imiş...

2TL + kdv'den inerler de inşallah. Goruştugum organizsyon sirketindeki kadın da boyle bisi yapıomuş. Bulmuş recel yapan bi kadın ve yaptırıyomuş. Ama en azından seninki başkasının egitimine gidecek dedi. Ordan al dedi. Normal nikah sekerinden pahalıya cıkacak tabi bu ama dolap ustu süsü fln verenlerin nikah sekeri de en az bu kadardır diye dusunuyorum degil mi??

Tinkerbelle fikriniz çok orijinalmiş. Acaba malzemeleri (şişeler de dâhil) nereden aldığınızı ve toplamda -yaklaşık olarak- ne kadara mâl olduğunu yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…