Nikah şekeri çok demode diyenler buyrun çeşit çeşit nikah sabunları burada.

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Kızlar ben sabunları çeşitli şekillerde süsleyip kendi sözümde dağıtmıştım. O kadar beğenildi ve ben de istiyorum diyen oldu ki artık yapıp satıyorum birkaç aydır. Birbirine çok benzeyen nikah şekerlerinden sıkıldıysanız bence sabun çok güzel ve şık bir alternatif. Bir sürü çeşit var elimde. Buraya ekleyebildiğim kadarını ekliyorum. Fiyatları da çok ucuz verdiğim emeğe göre.

Bunlar yalnızca 1 tl!!!

Bu modeller de 2 tl. 100den fazla alımda indirim yapıyorum.

Kına, nikah, nişan, söz, diş buğdayı, mevlüt, bohça açma cemiyetleriniz için mis kokulu güzel bir seçenek!

Su ikinci sabunun uzerinde ne yaziyor. Pembe renkli
1 tl lik olan sabunlar kac cm dir

Su ikinci sabunun uzerinde ne yaziyor. Pembe renkli
1 tl lik olan sabunlar kac cm dir

Bu 1 tl lik olanlardan istiyorum ama dis bugdayi icin hangisi uygun olabilir karar veremedim
Siz yardimci olablr msnz
Yada eklemediginiz sabun varsa kizimin dis bugdayi icin uygun olabilecek ekler msnz
Tsk

Bence kelebekli olan çok şeker. Minik hanfendilerin diş buğdayı için de uygun bence:)
Ama elimde 4-5 tane sabuna olabilecek iki desen daha var birazdan yüklicem ona da bakın dilerseniz bi kısmını da onlardan yaparız. Onlar Büyük sabuna oluyor ama ben aynı fiyattan vereceğim size.

ek desenler bunlar ama 4-5 tane var

Aslında evet sabunlar da o tonlarda olsa konseptiniz mor olur bence daha hoş olur. Özelinize yolluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…