nikah şekeri alternatifi, TEGV LÖSEV magnetleri

bircocuksevdim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
82
7
46
Malatya
Arkadaşlar merhaba, uzun bir arayıştan sonra ne yapsam ne yapsam derken, aklıma Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Lösev geldi. Kumaşa, beze, şekere vereceğim parayı bağış yaparak değerlendirmek daha mantıklı geldi... Düğün zaten çok masraflı bir olay en azından bunun için verdiğim para hayırlı bir işe yarayacak , buna çok sevindim ben...

Bunun için TEGV ve LÖSEVin sitelerinden bulabilirsiniz değişik alternatifleri,, ben nikah şekeri olarak tanesi 1.75 tl olan TEGV magnetlerini, kına gecem için de LÖSEVin 4 tl olan nazarboncuğu magnetlerini düşünüyorum...

Umarım kararsız olanlara bir fikir vermiş olurum..

http://www.kadinlarkulubu.com/nikah...elerinizle-bagisabir-iyilige-ortak-olmak.html canım bak bu başlık altında da daha önceden paylaşım yapmıştı bir arkadaşımız bende nikah şekeri yerine 70 ağaçlık bir ormanın oluyordu yanlış hatırlamıyorsam onu yaptırıp oradan gelen sertifikaları dağıtacağım davettiye olarakta löseve ait ıspanak sitesinden bir kartpostal beğendim yazıcıda yazmayı denicem olmazsa üşenmeden hepsini elimde yazıcam saçma sapan davettiyeci biri kazanacağına onların kazanması taraftarıyım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…