Nikah nikah şapkası :)

yarininbitanesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
6
3
8
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Temmuz başında nikahım var. Nikah şapkalarından almak istiyorum. İnternette bulamadım pek. Bir de 100 liradan aşağı yok. Bana biraz pahalı geldi. Fikirlerinizi almak istedim.Siz kullandınız mı? Almalı mıyım ?

Gerçekten kullanıldığında hoş duruyor fakat abartılı olmamak şartıyla sade ve zarif olmalı. Ama bence o kadar fazla önemli bir detay değil hani olmasada olur onun yerine şık taşlı pırıl pırıl zarif bir taç daha hoş durabilir :)

benim nikahım düğünden önce cumartesi gnü olacak. izmirdeysen sana verebilirim nikahtan sonra boşuna para verme

Merhaba,

Benim tasarımım olan nikah şapkalarından satın almak isterseniz; fiyat konusunda yardımcı olurum.
Dilerseniz; hayalinizdeki modeli de tarif edebilirsiniz.

Bana ulaşmak için: pf.paperfaces@gmail.com adresine mail atabilirsiniz ve ya
sanal mağazamı ziyaret edebilirsiniz: Emek Sensin sitesinde yer alıyor mağazam, adı: paperfaces

Mutlaka bekliyorum, sevgiler..

Beril Öke Gülen

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım, benim de 2 gün sonra nikahım olacak, çok şükür elbise vs herşey hazır. Nikah şapkası da aldım 25 tl, Bakırköyden. senin istediğin tarz mı bilmem ama yandan takmalı, tüy ve yüze gelen tülü var. İstanbuldaysan bakabilirsin oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…