- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
allah mesut etsin şapka ne kadara aldın ben de almak istiyorum cok begendim
Canım allah mesut etsin çok güzel çok yakışmış gelinlikle düşünemiyorum seni kuğu gibi olursun
Tatlı heyecanlar :) Allah icine sindirsin
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Eminönünde 50 den başlıyordu gayet uygun bi fiyata almışsınız çokta şık
Ne kadar sanslisin ben de ist. Da olsam keskecok guzelmis gule gule kullan
Sapkana bayildimmmEger birgün evlenirsem ben de nikahta böyle birsey takicam.
Ama nacizane bi tavsiye o ayakkabilar yerine pastel tonlarinda bi ayakkabi giyersen ve cicegini de o renk (mesela pudra pembesi) secersen daha hos olacaktir. ama tabi önemli olan senin icine sinmesi
canm gene ben heheKızlarrr nikahımızı ayrı yapmayı planlıyoruz, ben de nikah şapkalarına bakıyordum nette 120 tl falan görünce yok artık dedim yani değmez dedim takmam olmazsa dedim ama Bakırköy'de pasajda gayet uyguna buldum ve çok hoşuma gitti ve ben de aldımmm... 10 Temmuz kv yanıma geliyor, alışveriş falan için.. 13 Temmuz'da ben de onunla beraber Antalya'ya dönüyorum ve nikah işlerini hallediyoruz, Allah utandırmasın inşallahhh..
Ve işte cici mi cici nikah şapkam:
Eki Görüntüle 1171704 Eki Görüntüle 1171705
Bu da düşündüğüm elbise daha almadım ama bunu düşünüyorum, hayırlısııı:
Eki Görüntüle 1171706
kızlarrr nikahımızı ayrı yapmayı planlıyoruz, ben de nikah şapkalarına bakıyordum nette 120 tl falan görünce yok artık dedim yani değmez dedim takmam olmazsa dedim ama bakırköy'de pasajda gayet uyguna buldum ve çok hoşuma gitti ve ben de aldımmm... 10 temmuz kv yanıma geliyor, alışveriş falan için.. 13 temmuz'da ben de onunla beraber antalya'ya dönüyorum ve nikah işlerini hallediyoruz, allah utandırmasın inşallahhh..
bu da düşündüğüm elbise daha almadım ama bunu düşünüyorum, hayırlısııı:
Eki Görüntüle 1171706
canm gene ben hehekız bu şapkayı bukaaadddn ucuza nasıl buldun bende takmayı düşünüyodum aşırı pahalıydı bu ne dedm ya almamşıtım ama çok güsel bu canm çok güsel bi gelin olcan maşşallah
çok güzelmiş canım beğendim
:))) heheh hos geldn canimcimm valla ben de sasirdmm) guzel oldu cidden keske alip snaa gonderseydm kiz
Cok sagol canm benm ama sen de oyleydn zatenn)
Tesekkur edermm
hoşbulduk canmm benden önce nikahlanaydın isterdim he tayin yüzünden önüne geçtm ama napalım
saol canm oldu bitti işte beş dk da evli oldum
Kizlarr benim nikah sapkamda bu nasil sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrr nikahımızı ayrı yapmayı planlıyoruz, ben de nikah şapkalarına bakıyordum nette 120 tl falan görünce yok artık dedim yani değmez dedim takmam olmazsa dedim ama Bakırköy'de pasajda gayet uyguna buldum ve çok hoşuma gitti ve ben de aldımmm... 10 Temmuz kv yanıma geliyor, alışveriş falan için.. 13 Temmuz'da ben de onunla beraber Antalya'ya dönüyorum ve nikah işlerini hallediyoruz, Allah utandırmasın inşallahhh..
Bu da düşündüğüm elbise daha almadım ama bunu düşünüyorum, hayırlısııı:
Eki Görüntüle 1171706
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?