• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah şapkamı buldum çok sevinçliyim :)

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Kızlarrr nikahımızı ayrı yapmayı planlıyoruz, ben de nikah şapkalarına bakıyordum nette 120 tl falan görünce yok artık dedim yani değmez dedim takmam olmazsa dedim ama Bakırköy'de pasajda gayet uyguna buldum ve çok hoşuma gitti ve ben de aldımmm... 10 Temmuz kv yanıma geliyor, alışveriş falan için.. 13 Temmuz'da ben de onunla beraber Antalya'ya dönüyorum ve nikah işlerini hallediyoruz, Allah utandırmasın inşallahhh..:nazar:

Ve işte cici mi cici nikah şapkam :17::16: :

$fotoðraf (1) - Kopya.jpg $fotoðraf 1.JPG

Bu da düşündüğüm elbise daha almadım ama bunu düşünüyorum, hayırlısııı :9::

$635271334798949205.jpg

allah mesut etsin şapka ne kadara aldın ben de almak istiyorum cok begendim

Sagol canm amin ins

Valla ben cok uygun buldm 25 tl, Bakirkoy meydanda bi pasajdan aldm. Greyder inci falan ayakkabi magazalrin odlugu yerin karsisindaki bi pasaj ama adini hatirlayamadm ;) kiyafet dukkanlarinin oldugu bi pasaj son koselerde bi yerde bujiteri dukkani var her sey disardan daha uygun ;)

Tatlı heyecanlar :) Allah icine sindirsin

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Amin insallah cok tesekkur edermm;))

Eminönünde 50 den başlıyordu gayet uygun bi fiyata almışsınız çokta şık

Evet ben de sasirdm uygundu cidden ;) yani cok kisa sure takacagim elbiseye verdigim paraya uzulmem ama sapkaya versem uzulecektm :) tesekkur edermm

Son düzenleme:
Ne kadar sanslisin ben de ist. Da olsam keske :( cok guzelmis gule gule kullan

Sapkana bayildimmm:16: Eger birgün evlenirsem ben de nikahta böyle birsey takicam.

Ama nacizane bi tavsiye o ayakkabilar yerine pastel tonlarinda bi ayakkabi giyersen ve cicegini de o renk (mesela pudra pembesi) secersen daha hos olacaktir. ama tabi önemli olan senin icine sinmesi

Ne kadar sanslisin ben de ist. Da olsam keske :( cok guzelmis gule gule kullan

Sağol canm evet bazı avantajları oluyor İstanbul'un...

Sapkana bayildimmm:16: Eger birgün evlenirsem ben de nikahta böyle birsey takicam.

Ama nacizane bi tavsiye o ayakkabilar yerine pastel tonlarinda bi ayakkabi giyersen ve cicegini de o renk (mesela pudra pembesi) secersen daha hos olacaktir. ama tabi önemli olan senin icine sinmesi

Teşekkür edermm :16::nazar:
Hm evet olabilir, elimde çiçek yerine nikahta çanta kullanmayı düşünüyorum ama bakalım bu ayakkabılar olamzsa belki de gelinlik için aldığm ayakkabıları giyebilirim :44:

Kızlarrr nikahımızı ayrı yapmayı planlıyoruz, ben de nikah şapkalarına bakıyordum nette 120 tl falan görünce yok artık dedim yani değmez dedim takmam olmazsa dedim ama Bakırköy'de pasajda gayet uyguna buldum ve çok hoşuma gitti ve ben de aldımmm... 10 Temmuz kv yanıma geliyor, alışveriş falan için.. 13 Temmuz'da ben de onunla beraber Antalya'ya dönüyorum ve nikah işlerini hallediyoruz, Allah utandırmasın inşallahhh..:nazar:

Eki Görüntüle 1171704 Eki Görüntüle 1171705

Eki Görüntüle 1171706

canm gene ben hehe:9: kız bu şapkayı bukaaadddn ucuza nasıl buldun bende takmayı düşünüyodum aşırı pahalıydı bu ne dedm ya almamşıtım ama çok güsel bu canm çok güsel bi gelin olcan maşşallah :nazar:

kızlarrr nikahımızı ayrı yapmayı planlıyoruz, ben de nikah şapkalarına bakıyordum nette 120 tl falan görünce yok artık dedim yani değmez dedim takmam olmazsa dedim ama bakırköy'de pasajda gayet uyguna buldum ve çok hoşuma gitti ve ben de aldımmm... 10 temmuz kv yanıma geliyor, alışveriş falan için.. 13 temmuz'da ben de onunla beraber antalya'ya dönüyorum ve nikah işlerini hallediyoruz, allah utandırmasın inşallahhh..:nazar:

bu da düşündüğüm elbise daha almadım ama bunu düşünüyorum, hayırlısııı :9::

Eki Görüntüle 1171706

çok güzelmiş canım beğendim

canm gene ben hehe:9: kız bu şapkayı bukaaadddn ucuza nasıl buldun bende takmayı düşünüyodum aşırı pahalıydı bu ne dedm ya almamşıtım ama çok güsel bu canm çok güsel bi gelin olcan maşşallah :nazar:

:))) heheh hos geldn canimcimm valla ben de sasirdmm ;)) guzel oldu cidden keske alip snaa gonderseydm kiz :D
Cok sagol canm benm ama sen de oyleydn zatenn ;))

çok güzelmiş canım beğendim

Tesekkur edermm

kuzuummmm az çok takip edebiliyorum seni. maşallah nasıl hızlandı her şey istediğin gibi oldu :16::16::16: hepsi çok güzeller canım :16::16::16:

:))) heheh hos geldn canimcimm valla ben de sasirdmm ;)) guzel oldu cidden keske alip snaa gonderseydm kiz :D
Cok sagol canm benm ama sen de oyleydn zatenn ;))

Tesekkur edermm

:42:hoşbulduk canmm benden önce nikahlanaydın isterdim he :27: tayin yüzünden önüne geçtm ama napalım
saol canm oldu bitti işte beş dk da evli oldum:9:

:42:hoşbulduk canmm benden önce nikahlanaydın isterdim he :27: tayin yüzünden önüne geçtm ama napalım
saol canm oldu bitti işte beş dk da evli oldum:9:

:1::1::1: İstesen valla da gönderirdm kız, nasp değilmiş, olsn bacım Allah hayırlı bir evlilik versin de gerisi detay :34::16:

Kizlarr benim nikah sapkamda bu nasil sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406169027753.jpg
    $1406169027753.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 87
Kizlarr benim nikah sapkamda bu nasil sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel cnm benim çok cici ikinizinki de rabbim sizleri hep mutlu etsin inşalla:16::16:

Eki Görüntüle 1171706

hakikaten çok cici cimcimemmm :46::46::46: nikahta da düğünd de prensesler gibi olacaksınnnn :16::16:

Back