• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah memuru oldummm :)

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
kızlar bugün itibariyle yeni görevime başlamış bulunmaktayım. :KK55: Nikah süreci çoğumuz için sıkıntılı olduğu için, eğer sorularınız olursa elimden geldiğince sorularınıza cevap bulmaya ve bu süreçte sizlere yardımcı olmaya çalışacağım :KK36:

kızlar bugün itibariyle yeni görevime başlamış bulunmaktayım. :KK55: Nikah süreci çoğumuz için sıkıntılı olduğu için, eğer sorularınız olursa elimden geldiğince sorularınıza cevap bulmaya ve bu süreçte sizlere yardımcı olmaya çalışacağım :KK36:

Nikahımı kıysana :KK51:

Hayırlı olsun canımm

hayırlı olsun canım ya istediğim mesleklerden biri valla ne yapmak gerek anlatırsan aşamaları sevinirim. bi de ne kadar maaş alıyorsun ?

hayırlı olsun canım ya istediğim mesleklerden biri valla ne yapmak gerek anlatırsan aşamaları sevinirim. bi de ne kadar maaş alıyorsun ?
öncelikle teşekkür ederim :) alıntı yapmamışsınız, yazdığınızı yeni farkettim.
aslında özel birşey yapmadım ben, aklımda da yoktu hiç. olmak isteyince olunacak bir meslek değil aslında.. çünkü sınavı falan yok, 1.si belediyede memur olman gerekiyor. (vhki,şef, vs. kadrolar olabilir) 2.si belediye başkanının kendinde olan nikah kıyma yetkisini sana vermesi gerekiyor. Bunun için de kişisel niteliklerin önemli tabi.. hepsi bukadar :)
maaşa gelince önceden mesai dışı nikahlar için alınan paradan nikah memurunun payı olan para memura ödeniyormuş ama şimdi hiçbir ekstrası yok. para yine alınıyor ama belediyede kalıyor. bazı belediyelerde ödeniyormuş hala sanırım ama bizimkileri müfettiş uyarmış o yüzden öyle net olmayan bir durum var.. maaş (normal memur maaşı)+ belediyelere göre değişen sosyal denge tazminatı (eğer varsa bu tüm memurlara ödeniyor)

Back