Nikah masrafı

Kızlar merhaba nikahı düğün mekanında yapacak olan var mı ne kadara mal oldu toplam öğrenebilir miyim

Hangi belediyeye başvuru yapacaksan oranın sitesinde yazar ücretleri canım,190 falan nikah salonu fiyati 300-400 arasında memur ücreti sanirim ama düğün yeri ikinizinde kayitlı olmadığı bir semtteyse izin almak falan gerekiyor, ben esenyurta kayitliyim nisanlim fatih düğün beylikduzunde ondan izinlerle uğraşmayalim diye erken nikah yapıcaz.

Bu soruna önümüzüdeki ay cevap verebilcem canım bizimde dügünde olucak nikahımız hayırlısıyla martta gitcez günü almaya

Kızlar merhaba nikahı düğün mekanında yapacak olan var mı ne kadara mal oldu toplam öğrenebilir miyim

canım merhaba benim nikahımda düğünde olcak ama ben antalyadayım yazılanlar kadar bi ödeme çıkcanı burası için sanmıyorum ama istanbulda durumlar farklıysa bilemiyorum

Canım bende antalyadayım nerde ne zaman olacak düğünün

öylemi 19 haziranda poyraz düğün salonunda olcak cuma günüde nikah başvurusu için gidicez gerçi memur harcı nedir bilmiyorum ama şimdilik hiç bir yere para vermedik tatlım :) senin ne zaman nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…