Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi belediyeye başvuru yapacaksan oranın sitesinde yazar ücretleri canım,190 falan nikah salonu fiyati 300-400 arasında memur ücreti sanirim ama düğün yeri ikinizinde kayitlı olmadığı bir semtteyse izin almak falan gerekiyor, ben esenyurta kayitliyim nisanlim fatih düğün beylikduzunde ondan izinlerle uğraşmayalim diye erken nikah yapıcaz.
canım merhaba benim nikahımda düğünde olcak ama ben antalyadayım yazılanlar kadar bi ödeme çıkcanı burası için sanmıyorum ama istanbulda durumlar farklıysa bilemiyorum
canım merhaba benim nikahımda düğünde olcak ama ben antalyadayım yazılanlar kadar bi ödeme çıkcanı burası için sanmıyorum ama istanbulda durumlar farklıysa bilemiyorum
öylemi 19 haziranda poyraz düğün salonunda olcak cuma günüde nikah başvurusu için gidicez gerçi memur harcı nedir bilmiyorum ama şimdilik hiç bir yere para vermedik tatlım :) senin ne zaman nerde