• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah kıyafeti???

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
slmm kızlar benim düğünüm olucağı için nikahım daha önce ve sade aile bireylerinin katılımıyla olucak ama o günde bembeyaz giyinmek istiyorum sizde nasıl bi kostüm olmalı çok resmi döpiyes yada takım elbise biçimindemi yoksa beyaz abiye tarzda bi elbisemi yada üzerinde minik kır çiçekleri bulunan etekleri uçuşan bahar mevsimine uygun bi elbisemi yada farklı önerisi olanlar varmıı CADIARZU ayy bilemedim bilemedim o gün nasıl olmalıyım sizin düşünce ve fikirleriniz nelerdira.s.

bence beyaz sade bir elbise en güzeli... model olarak biraz sevimli gösteren masum gösteren modeller olabilir..taşlı süslü falan olmasın yani

nikah bölümünde benim nikahım var gir bak canım..
ben beyaz takım giymiştim..

resimleri gördüm mutluluklar dilerim ALLAH bi yastıkta kocatsın kıyafette çok hoş zaten tercihlerim arasında vardı tam tarzımın ne olucağına karar verdikten sonra mağzalara bakınıcam yoksa ne istediğini bilmez bi şekilde mağaza mağaza gezemem:utangac:

resimleri gördüm mutluluklar dilerim ALLAH bi yastıkta kocatsın kıyafette çok hoş zaten tercihlerim arasında vardı tam tarzımın ne olucağına karar verdikten sonra mağzalara bakınıcam yoksa ne istediğini bilmez bi şekilde mağaza mağaza gezemem:utangac:

teşekkürler cnm
dene al kendine yakışanı..iyi hissettiğin şeyi giy cnma.s

slmm kızlar benim düğünüm olucağı için nikahım daha önce ve sade aile bireylerinin katılımıyla olucak ama o günde bembeyaz giyinmek istiyorum sizde nasıl bi kostüm olmalı çok resmi döpiyes yada takım elbise biçimindemi yoksa beyaz abiye tarzda bi elbisemi yada üzerinde minik kır çiçekleri bulunan etekleri uçuşan bahar mevsimine uygun bi elbisemi yada farklı önerisi olanlar varmıı CADIARZU ayy bilemedim bilemedim o gün nasıl olmalıyım sizin düşünce ve fikirleriniz nelerdira.s.

canım benim de tayin için önce nikahım olacak, hem de bu cuma kaydirigubbakcemile4

ipekyol'a ve roman'a baktım. ikisinde de beyaz birer elbise beğendim. nişanlımın yanına gidince bakacağız, park bravo ve mudo'ya da bakarız. alıcaz birini. dizde ya da hemen diz üstünde, kolsuz elbiseler beğendim ben. elime de çiçekçiden küçük bir buket yaptırıcaz. ayakkabımı seçtim, nişanlıma almak kalıcak :))) dünyada en sevdiğim şey nişanlım mı yoksa ayakkabılar mı? kaydirigubbakcemile3

döpiyes giyme bence, elbise olsun. bahara uygun dersen mudo'ya bak, çiçekten taç da yaptırabilirsin, tatlı olur bence.

Back