• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah işemleri yardım!!!

izumi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
132
0
66
arkadaşlar ben izmirde oturuyorum nişanlım istanbulda.nikahımız istanbulda kıyılacak.nikahımızı eyüpte yapmak istiyoruz belediyenin sitesinde sağlık rporu aile hekiminden alınabilir diyor.fakat okuduklarıma göre heryer farklı şekilde istiyor.gitmeden önce birde bağlı bulunduğum ilçenin nikah müdürlüğünden izin almam gerekiyor.bu izni alırken sağlık raporunu nikah diresinin bağlı bulunduğu sağlık ocağından almam zorunlu tutulurmu.ya da bu izni alırken sağlık raporunun da yanımda olması gerekiyormu.bilenler yönlendirebilirse sevinirim.yarın sabah sağlık ocağına gidip kan filan aldırayım sağlık rapaoru alayım diyorum.bu rapor kabul edilmezse tekrardan kan vermek durumunda kalmak istemiyorum çünkü kafam karıştı:50::50:

arkadaşlar ben izmirde oturuyorum nişanlım istanbulda.nikahımız istanbulda kıyılacak.nikahımızı eyüpte yapmak istiyoruz belediyenin sitesinde sağlık rporu aile hekiminden alınabilir diyor.fakat okuduklarıma göre heryer farklı şekilde istiyor.gitmeden önce birde bağlı bulunduğum ilçenin nikah müdürlüğünden izin almam gerekiyor.bu izni alırken sağlık raporunu nikah diresinin bağlı bulunduğu sağlık ocağından almam zorunlu tutulurmu.ya da bu izni alırken sağlık raporunun da yanımda olması gerekiyormu.bilenler yönlendirebilirse sevinirim.yarın sabah sağlık ocağına gidip kan filan aldırayım sağlık rapaoru alayım diyorum.bu rapor kabul edilmezse tekrardan kan vermek durumunda kalmak istemiyorum çünkü kafam karıştı:50::50:

nişanlın eyüpte oturuyorsa sorun olmaz bırınızın ıkamet edıyo olması yeterlı ama baska bir beledıyede yapmak istiyorsanız eşinin yada senın baglı oldugu beledıyeden işlemlere baslayıp izin belgesıyle istedıgınz beledıyeye gidiyorsunz saglık raporunu devlet hastanesınden alacaksan nerden alırsan al nıkah istanbulda kıyılcaksa eşinin baglı oldugu aile hekımlıgınde onaylatmanız gerekıor verem savastan al raporunuda röntgen cektırmen gereklı ya

senin bağlı bulunduğun yerden izin falan almana gerek yok benim bildiğim? ikinizden birisinin bağlı olduğunuz belediyeden başvuru yapacaksınız birlikte. nişanlının ikametgahı neresi resmi olarak? o belediyeye gidip birlikte başvuruyorsunuz, eyüpse eyüp, değilse şişliyse mesela şişliye başvuruyorsunuz sanıyorum onlar(şişli) eyüp için nakil kağıdı veriyor ya da gelip nikahınızı eyüpte kıyıyorlar. Bence eyüp belediyesini ara sor yinede. Sağlık raporunu kendi aile hekiminden alıp da gidebilirsin, istersen nişanlının aile hekiminden de alabilirsin.

Back