Niye para ödediniz ki canım? Parasızda yaptırabiliyordunuz, bu kadar masraf içinde bir de ona para harcamak gereksiz aslında. Neyse almışsınız artık, hayırlı olsun. opuyorumnanaktan
walla ben bukadarına kurtardık die şükrettim daha nasl olabilirdiki? zaman açısından 1 gün içinde halletmemiz gerekiyyordu
evet biz de 2 ay önce aldık tarihimizi tarih kalmamış. sonunda 19 eylül 20.30 a verdiler kadıköy evlendirme dairesi. 550 lira verdik. oralardaki bir sağlık ocağından raporumuzu da aldık ücret ödemedik. :)
bazı devlet hastanelerinde para alınıyormuş.bende anlamadım ya neresi ücretli neresi ücretsiz.neyse gidince görecez
bizde bakırköy sağlık başkanlığından ücretsiz yaptırdık.ama doktor bize bakıp gerek görmüyorum dedi ve hiç tahlil yapmadı
sadece kızılayda röntgen parası aldılar 30 ytl kan tahlilleri devlet hastanesinde bedava yaptırdık kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar küçükken yaşadığım bir olaydan dolayı kan aldırmaktan korkuyorum nikah için tek eksiğim o formalite olarak sadece imza atan doktorlar varmış arkadaşlarda rast gelmiş nereye gitmişler ve doktorlar kim hakkında bilgi olan varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler
Kızlar ya ben kime sorduysam röntgen çektirdik diyor
anlayamadım yahuu :S
birdAnkarada Çankaya Bölgesinde Toplum sağlığı merkezinden alınması gerekiyor dediler
sağlık ocakları vermiyor dediler :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?