- Konu Sahibi yasmin2012
-
aslında kan değeriyle ilgili bilgim yok fakat, kan uyuşmazlığı olduğu taktirde sanırım bir iğne yapılıyor, sonrasında onay veriliyor
öyle duymuştum ama emin değilim
aslında kan değeriyle ilgili bilgim yok fakat, kan uyuşmazlığı olduğu taktirde sanırım bir iğne yapılıyor, sonrasında onay veriliyor
öyle duymuştum ama emin değilim
merhaba kızlar ;
konu hakkında yardıma ihtiyacım var. bugün nişanlımla uskudar beledıyesınde basvuruda bulunmak uzere bulusucaktık. ben salık raporumu aıle hekımlıgımden onaylattım fakat onun aıle hekımı raporu onaylamamıs ve tekrar 3 tup kan almıslar. hba2 degerı sınırda cıkmıs oyuzden tekrar yapıcaz demısler. ben raporumla beledıyedeydım fakat o elı bos geldı cok moralım bozuldu. basından boyle bısey gecen varmı napıcaz nasıl yapıcaz fıkır ıstıyorum sızden
canım herhangi bi hastalık belirtisinden şüphelenilmiştir, iyi yönünden bak tedavi oluyor bu sayede fark edilirse..ilaÇ veya iğne kullanacak çözülecek.. bi tanıdığımda öyle olmuştu bi süre ilaç kullandı, geçti. bulaşıcı hastalıklar falan araştırılıyor o raporda.. inşallah temiz çıkar tahliller bi sıkıntı yaşamazsınız.
kan uyuşmazlığında böyle bı durum olmaz..
sadece kanın uyuşmadığı belırtılr,hamıle kaldığında mutlaka haber verılmesı ıstenır..
sağlık raporu vermeye engel bı durum degıldır..(kendımden bılıyorum)
sonuclar cıktı raporu aldık cok sukur :) yarın ilk durak uskudar beledıyesı kısmetse :)
ben de tam bi sonuç var mı diyecektim :)
çok sevindim adına:)
neymiş peki, neden tekrar test yapılmış canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?