• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah ıcın onaylanmayan sağlık raporu

yasmin2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
56
4
98
İstanbul
merhaba kızlar ;

konu hakkında yardıma ihtiyacım var. bugün nişanlımla uskudar beledıyesınde basvuruda bulunmak uzere bulusucaktık. ben salık raporumu aıle hekımlıgımden onaylattım fakat onun aıle hekımı raporu onaylamamıs ve tekrar 3 tup kan almıslar. hba2 degerı sınırda cıkmıs oyuzden tekrar yapıcaz demısler. ben raporumla beledıyedeydım fakat o elı bos geldı cok moralım bozuldu. basından boyle bısey gecen varmı napıcaz nasıl yapıcaz fıkır ıstıyorum sızden :(

aslında kan değeriyle ilgili bilgim yok fakat, kan uyuşmazlığı olduğu taktirde sanırım bir iğne yapılıyor, sonrasında onay veriliyor
öyle duymuştum ama emin değilim

Bulasici hastaliga sahipse sen imza veriyordun bilerek evleniyorum diye evleniyorsun

aslında kan değeriyle ilgili bilgim yok fakat, kan uyuşmazlığı olduğu taktirde sanırım bir iğne yapılıyor, sonrasında onay veriliyor
öyle duymuştum ama emin değilim

kan uyuşmazlığında böyle bı durum olmaz..
sadece kanın uyuşmadığı belırtılr,hamıle kaldığında mutlaka haber verılmesı ıstenır..
sağlık raporu vermeye engel bı durum degıldır..(kendımden bılıyorum)

merhaba kızlar ;

konu hakkında yardıma ihtiyacım var. bugün nişanlımla uskudar beledıyesınde basvuruda bulunmak uzere bulusucaktık. ben salık raporumu aıle hekımlıgımden onaylattım fakat onun aıle hekımı raporu onaylamamıs ve tekrar 3 tup kan almıslar. hba2 degerı sınırda cıkmıs oyuzden tekrar yapıcaz demısler. ben raporumla beledıyedeydım fakat o elı bos geldı cok moralım bozuldu. basından boyle bısey gecen varmı napıcaz nasıl yapıcaz fıkır ıstıyorum sızden :(

canım herhangi bi hastalık belirtisinden şüphelenilmiştir, iyi yönünden bak tedavi oluyor bu sayede fark edilirse..ilaÇ veya iğne kullanacak çözülecek.. bi tanıdığımda öyle olmuştu bi süre ilaç kullandı, geçti. bulaşıcı hastalıklar falan araştırılıyor o raporda.. inşallah temiz çıkar tahliller bi sıkıntı yaşamazsınız. :48:

canım herhangi bi hastalık belirtisinden şüphelenilmiştir, iyi yönünden bak tedavi oluyor bu sayede fark edilirse..ilaÇ veya iğne kullanacak çözülecek.. bi tanıdığımda öyle olmuştu bi süre ilaç kullandı, geçti. bulaşıcı hastalıklar falan araştırılıyor o raporda.. inşallah temiz çıkar tahliller bi sıkıntı yaşamazsınız. :48:

ınsallah temız cıkar hayırlısı olur ınsallah. sonuclar bı saate kadar cıkıcak beklıyorum heyecanla

kan uyuşmazlığında böyle bı durum olmaz..
sadece kanın uyuşmadığı belırtılr,hamıle kaldığında mutlaka haber verılmesı ıstenır..
sağlık raporu vermeye engel bı durum degıldır..(kendımden bılıyorum)

bızımkınde uyusmazlıkla ılgılı bısey demedıler sadece bı deger yuksek cıkmıs akdenıs anemısı olabılır demısler bı saat ıcınde sonucu alıcaz ınsallah kotu bısey cıkmaz

ben de tam bi sonuç var mı diyecektim :)
çok sevindim adına:)
neymiş peki, neden tekrar test yapılmış canım?

tesekkur ederım :) vucudunda demır yuksek cıkmıs onuda akdenız anemısıne benzetmısler sukur ıkıncı tahlılde normal cıkmıs :) ogleden snra beledıyeye gıdıcez allah ızın verırse :)

Back