Nikah Nikah elbisem

xKaderimsin

♥Seninolsunbenimömrü m.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
484
0
46
Almanya
Bu elbiseyi nikahim icin aldim.. yorumlarinizi bekliyorum...
nikahdan önce elbiseyi terziye gösterecem.. biraz bol geliyor.. ve uzun ben biraz kisaltmak istiyorum:)

sade ve şık güzel bi tercih yapmışım begendim,daha sonrada herzaman kullanabilecegin bir elbise.Biraz kısaltırsan daha güzel olur dedign gibi.Güle güle giy :)

sade ve şık güzel bi tercih yapmışım begendim,daha sonrada herzaman kullanabilecegin bir elbise.Biraz kısaltırsan daha güzel olur dedign gibi.Güle güle giy :)

yorumun icin tsk ederim :)
evet ben zaten öyle bir elbise istiyordum.. tamda onu buldum :)
elbise biraz bol.. ve uzun. ama yaptiracam dedigim gibi..
begenmene sevindim..

güzel canım güle güle giy. ben de beğeniyorum bu tarz ama bana bu elbiseden gına geldi artık son zamanlarda herkesin nikah elbisesi böyle altı siyah üstü beyaz.
o yüzden ben böyle tercih etmedim nikah elbisemi. mutluluklar :)))

kesinlikle mükemmel bir seçim olmuş nikah resimlerinizide bekliyoruz :)

tsk ederim.. insallah.. eylül sonu koyarim artik :)

tsk ederim canim:)

şık sade ve güzel bence

tskleer

sanırım bu konularda çok cahilim, bilgilendirirseniz çok sevinirim, düğün başka bir hafta veya ilerleyen aylarda olacağı için mi gelinlik yerine siyahlı beyazlı bir elbise tercih ettin, yoksa düğün yine o günün akşamında olmasına rağmen nikahta gelinlik giymemeyi mi tercih ettin, yoksa gelinliğe tamamen mi karşısın, bilgisizliğimi mazur gör nolur...
birbirinizin gözünün içine hep ilk günkü heyecanla bakmanızı dilerim.. mutluluklar..

Bizim nikahimiz iki hafta önce olacak canim.. Almanyada yasiyoruz ayni gün olmuyor malesef onun icin tercih etmistim bunu ama pek icime sinmedi.. Baska birsey ariyorum...

internetden almistim.. heine
ama ben geri yolladim baska aldim.. bu pek icime sinmedi ve bana cpk büyük olmustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…