Nikah nikah başvuru işlemleri

Burcintrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
29
3
36
33
merhaba arkadaşlar, nikah başvuru işlemlerinde ne gibi sorularla karşılaşıyoruz? hangi bilgilerimizi veriyoruz? yakkın zamanda yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

nikahınızın kıyılacağı belediyenin internet sitesinde hangi evraklarla geleceğiniz yazıyordur
ordan bakın zaten gittiğinizde de sizden sağlık raporu isteyecekler hemen bi sağlık ocağına gidip ordan geri nikah salonuna teslim edip işlemleri bitirirsiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım

teşekkür ederim , fakat anlatmak istedigim bu degildi istenilen evrak dışında , bize sorulan sorular nelerdir , mesela eğitim bilgilerimimizi veriyoruz yada başak sorular mı?

teşekkür ederim , fakat anlatmak istedigim bu degildi istenilen evrak dışında , bize sorulan sorular nelerdir , mesela eğitim bilgilerimimizi veriyoruz yada başak sorular mı?
hmm bir şey sorulduğunu hatırlamıyorum evraklara bakıyorlar nikah tarihini hangi gün istediğinizi sorup tarihin uygunluğuna bakıyorlar, birde size kızlık soyadını kullanmak isteyip istemediğini soruyorlar onun dışında bir şey hatırlamıyorum zaten e devlette bütün bilgilerimiz var

tamamdır çok teşekkürler

merhaba arkadaşlar, nikah başvuru işlemlerinde ne gibi sorularla karşılaşıyoruz? hangi bilgilerimizi veriyoruz? yakkın zamanda yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen
Bize sadece çalışıp çalışmadığımızı sordular.

Herhangi bi bilgi sorulmuyor kan tahlili verdiğinizde sağlık ocagindaki hekim eğitim durumunuzu soruyor sadece ve akrabalık var mı diyor onun dışında evrakları verdikten sonra sadece kabul ediyor musunuz sorusu var

Herhangi bi bilgi sorulmuyor kan tahlili verdiğinizde sağlık ocagindaki hekim eğitim durumunuzu soruyor sadece ve akrabalık var mı diyor onun dışında evrakları verdikten sonra sadece kabul ediyor musunuz sorusu var
TESEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE :) YALNIZ ANLAYAMADIGIM Bİ DURUM VAR HEKİM EĞİTİM DURUMUNU NEDEN SORARKİ :)

EĞİTİM DURUMU VB SORULARLA KARŞILAŞMADINIZ MI SİZ
Bize kan aldırmaya gittiğimizde de bir şey demediler sadece gidip nikah işlemleri için kan vereceğimizi söyledik kan alma birimine yönlendirip kanı alıp sadece telefon numaralarımızı aldılar. Bizim gittiğimiz yer belediyenin sağlık merkezi olduğu için kan sonuçlarını almadan belediyeye gittik çünkü zaten onların sağlık merkezi olduğu için sisteme düşüyormuş. Kaydımızı alırken de sadece nişanlımla bana çalışıp çalışmadığımızı sordular o kadar.

TESEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE :) YALNIZ ANLAYAMADIGIM Bİ DURUM VAR HEKİM EĞİTİM DURUMUNU NEDEN SORARKİ :)
Rapora yazıyor sebebini bilmiyorum inanın 1 aylık evliyim ben yani en taze cevabı benden alırsın sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…