Nihayet Tr. gidiyorum

citkirildim

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
456
236
333
mrb kizlar 25 eylul cuma gunu tr gidiyorum cokk heyecanli ve coookkk mutluyum.ne var bunda demeyin cunku 8 yildir gudemiyordum(saglik sorunlarimdan dolayiii)8 yilda annem ve babam bundan 6 yil once gelmislerdi cunku babam bana bobregini verdi ameliyat icin gelmislerdi ama ben 8 yildir gidemedim ka5rdeslerimi ve dogup buyudugum yerleri cok ozledimmmmm:bbo:gunler gecmek bilmiyooo 5 gun kaldi ama gecmiyooo cok sabirsizlaniyorummm bu arsda evlendim esimide tanimiyolar bersaber gidiyoruz onuda ilk gorucekler
esim yabanci istememislerdi umrim anlasirlar ve severler:1hug:heyecanimi sizlerle paylasmak istedim uzaklik cokkk zor ysayanlar beni daha iyi anlarlar gel cuma gel ama bi turlu gelmiyoooosenağlama

gelir cuma gelir, hatta bi bakarsın geri dönüyosun sayılı gün çabuk geçermiş o yüzden stres olma bence gelecek olması gitmiş olmasından iyidir kaydirigubbakcemile3

gözünüzaydın. dilerm zaman hemen geçer biran önce kavuşursunuz ailenizle hasret giderirsiniz.

Gözünaydın!!!
Biran önce kavuşursunuz umarım!:teselli:
Umarım eşinle ailen de iyi anlaşır!!yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…