- Konu Sahibi tatlicadiarzu
-
kuzu taksa taksa 3 ün birini takar valla:roflol::roflol:
Uzaktayim ben gelinin kardesinden bir 5 i bir yerdeyi kuzum benim adima taksin lüffen-tatlicadiarzu-
canim yanlişin olmasin daha hiç ankara buluşmasina iştirak etmedim çünküŞenizcnm cok sevındım hatırlarsın benı belkı ankara bulusmasında tanısmısdık hayırlı olsun
Mutluluklar dilerim canım...Bir ömür boyu sağlık ve huzurla yaşayın inşallah..
Benim de Ankara'ya gelin gitmeme az kaldı Allahın izniyle...
Sen benden önce gittiğine göre artık sen benim nikaha gelirsin olmaz mı? :)
canım umarım çok mutlu olursun...
gelmek isterim..ankaranın bi ilçesinde oturuyorum eşimin tayininden dolayı...
ankaraya geleceğimiz bir günse neden olmasın bebişim...
nasil mutlu edersin beni anlatamam lütfen gel gel gelhihoyyytŞenizbende gelmek istiyorummmmm
bize cok yakınn gelebilir miyimmmmmmmmmmmmm
anam bende istanbuldan kalkar gelirim
belki düğüne yetişemem emme söz gerdeğe yetişirim
bana en önden sahayı gören bi yerden yerimi ayır
bilerzimizide takarız o zaman
Allah bir yastıkta kocatsın inşallahayrıcaa evde sözü geçen sen olman için gelinlik ve damatlık çıkınca senin gelinliği damatlığın üstüne bırak kaydirigubbakcemile3
yaşasınnnn gelcemmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
inşallah cok mutlu olursunnnnn Şeniz
herbişeyler aklıma gelirdi bu çirkin ördeğin evlenceği aklıma gelmezdi fisfisfis yazık erkul enişteye bilmiyoki başına neler gelecek :smiley-cool: 11 kadını oldugunu söledin mi la adama bak ne umar ne bulur sona ikinci gün seni kapıya komasın:1closedeyes:Taş yağcak başımıza falla:Saruboceqaha dünkü sohbetimizi hatırlıyorumda sanırsam 4 yılı geçtik demi çirkin şey:1no2:Sende evleniyosun evinin kadını çocuklarının anası olceksin gerçi ümit etmiyom ama neysee :roflol::roflol:Kaliş benim yerime orada bulunacak durumumuz malumm biliyorsun ki çok istemiştik düğününde yanında olmayı nasip değilmiş inşlaah evini hayırlamaya geliriz.Allah seni mutlu ve huzurlu etsin inşallah herkesten çok daha fazla hakediyosun çünkü:asigim:
Seni çok seviyom çirkin şeyy
cadım bilmediğin bişey varsa sor annem
çekinme sana bir bir anlatalım gerçi 20 sene sonra unuttuklarım vardır
ama olduğu kadar
bende gerdege yetisecemm
ama üclü koltuk isteremm
yayılacamm söööleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?