• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nihayet sonunda bende

gulenaygul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar yıllardırçok isteyip kavuşamadığım hayallerime ulaşmak için ilk adımı attım. 25 mayıs ta Ege Üniv. dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu na ameliyat olucam. Dr un bana yuvarlak protezin yarısını kas altı kalan yarısınıda kas üstü yaparak doğal bir görünüm vericem demesi aklımı çok karıştırdı. dahaönce bu şekilde ameliyat olanlar varmı aranızda yardımcı olursanız minnettar olurum teşekkürler

merhaba arkadaşlar yıllardırçok isteyip kavuşamadığım hayallerime ulaşmak için ilk adımı attım. 25 mayıs ta Ege Üniv. dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu na ameliyat olucam. Dr un bana yuvarlak protezin yarısını kas altı kalan yarısınıda kas üstü yaparak doğal bir görünüm vericem demesi aklımı çok karıştırdı. dahaönce bu şekilde ameliyat olanlar varmı aranızda yardımcı olursanız minnettar olurum teşekkürler
Öncelikle kararınız için tebrik ederim umarım gönlünüze göre sonuçlar elde edersiniz. Doktorun bahsettiği dual plan oluyor. Sitede bu şekilde aratırsanız bir çok sonuç çıkıyor bir çok kişi bu yöntemle ameliyat oldu. Göğüs dokusu az olan kişilerde tercih ediliyor genelde dediği gibi doğal bir görünüm elde etmek amaçlı yapılıyor. Protezin üst kısmı kas altında açılan cebe konuluyor alt kısmı bir üstte yer alıyor. Bende haziranda dual plan yöntemiyle ameliyat olucam kısmetse :)

Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan cicişlerini :D Kaç cc takılacak peki? Ücret nedir?

Öncelikle kararınız için tebrik ederim umarım gönlünüze göre sonuçlar elde edersiniz. Doktorun bahsettiği dual plan oluyor. Sitede bu şekilde aratırsanız bir çok sonuç çıkıyor bir çok kişi bu yöntemle ameliyat oldu. Göğüs dokusu az olan kişilerde tercih ediliyor genelde dediği gibi doğal bir görünüm elde etmek amaçlı yapılıyor. Protezin üst kısmı kas altında açılan cebe konuluyor alt kısmı bir üstte yer alıyor. Bende haziranda dual plan yöntemiyle ameliyat olucam kısmetse :)
Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan cicişlerini :KK70: Kaç cc takılacak peki? Ücret nedir?
250 cc düşündüğümü fakat ameliyat sırasında karar vereceğini söyledi dr ücret 5000 lira canım

Oncelikle hayrli olsun kararin. Ben dual plan oldum bu yontem son yillarda en cok tercih edilen yontem oldu, kas alti ve kas ustu ameliyatlarin avantajlarini kullanip dezavantajlarini azaltmak mantigiyla.. yontemi dr uygun gormusse bu kafanizi karistrmasin.siz dr unuz konusnda dogru secim yapin kâfi.. mutlu sonlar :)

5 bin mi ücreti iyiymiş peki dr yiğit özer tiftikçioğlu nasıl biri yaklaşımı vs vs bende meme büyütme amel. yaptırmak istiyorumda araştırma sürecindeyim ege üni. has. dr kendisimi ameliyat etmek istedi sizmi orayı tercih ettiniz

sizin az kalmış ağrısız sancısız kolay bi ameliyat geçirir bi an önce kavuşursunuz istediğiniz görüntüye inşalaah :D

5 bin mi ücreti iyiymiş peki dr yiğit özer tiftikçioğlu nasıl biri yaklaşımı vs vs bende meme büyütme amel. yaptırmak istiyorumda araştırma sürecindeyim ege üni. has. dr kendisimi ameliyat etmek istedi sizmi orayı tercih ettiniz

sizin az kalmış ağrısız sancısız kolay bi ameliyat geçirir bi an önce kavuşursunuz istediğiniz görüntüye inşalaah :KK70:
dr hakkında çok araştırma yaptım hastalarıyla görüştüm herkez sonuçtan çok memnun dr da çok iyi ilgili herşeyi sorup konuşabileceğin birisi ben bir kez görüştüm memnunum açıkçası aklımda hiç ünivrst hastanesi yoktu baştan ama özellerden daha iyi olacağını düşünüyorum tabi bu benim fikrim dr önermedi ben gidip dile getirdim

Back
X