• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nihayet gelinliğimi buldum :)

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Merhaba kızlar...sizlerle bir sürü model paylaştım hergün gelinlik modellerine bakmaktan bir hal oldum ama en sonunda nihayet gelinliğimi buldum :)gelinliğin resmini ekledim...bunu diktirmeyi düşünüyorum..yorumlarınızı bekli,yorum...fakat bu kadar kuyruklu olmayacak...kuyruğu yarım metra kadar olacak ve altındaki detay ise önde bileklerden başlayıp arkada kalça altında bitecek...:):)sizce nasıl olur...bunu cok ama cok begendım ...bana gore modern...tum eleştirilere açığım :):)Eki Görüntüle 450149

bence de canım ben de öyle düşünüyorum hatta kuyruk kısmı ön taraftan bileklerden başlayıp arkada kalçanın altında bitecek...perde gibi değil di mi :)
Altındaki tülü saymazsak perde gibi görünmüyor , ben saçaklı tüllerden hoşlanmam da , çok zengin duruyor gelinlik

beğendim güzel değişik bi gelinlik

Bende bu hazırlıklar içindeyim :))) tatlı telaşlarr bunlar...

ben cok begendim:16:

benim kendi fikrim,sade gelinlikleri degilde bu tur suslu gelinlikler
gelin dedigin dikkat cekmeli ya,sonucta kac kere evlenicen,abarti en dogal hakkimiz

Gelinlik21 sitesini ziyaret ederseniz daha güzel gelinliklerde bulabilirsin. Genç kızların hayallerini süsleyen fevkalede parçalar var :)

Back