Nihat Sırdar Fanlar Kulübü :)

BitterKuzucuk

Bal Kızım
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
6.437
1.066
248
Nihat Sırdar'ı kkda da dinleyen çok bayan olduğunu düşünüyorum,şöyle bir baktım ismi geçmiş ama ona ait bir sayfa yoktu.
Alem Fm'de hafta içi her sabah dinliyorum yayınını 7 ile 9 saatleri arasında,acaip eğlendirici, güldürücü ve bir o kadar da bilgilendirici bir program yapıyor.ayrıca çok da sempatik oduğunu düşünüyorum :16:
Bir de hafta içi akşam üstü Nihat'la Sivrisinek yayını var,her zaman dinleyemesem de onu da fırsat buldukça dinliyorum.Sivrisineğin sesi hoşuma gidiyor :1:
Açıkçası beni eşim alıştırdı,evlendiğimden beri dinliyorum desem doğru olur ama iyiki de alışmışım,her sabah insanın içine bir neşe dolduruyor.

Eğer sizler de dinleyicilerindenseniz buyrun burada onunla ilgili muhabbet edelim,onun yayın saati boyunca gündeme getirdiği konuları biz de burada konuşalım.
Ne dersiniz? :34::34:

$nihat.jpg $nihatsirdar.jpg $nihatt.jpg

kendisi 1976 doğumlu ve evli.16 yaşından beri radyoculuğun içindeymiş.İlk Best Fm'de getir götür ve çayçılık işleri ile bu müesseseye dahil olmuş :34:

Elektirik faturalarındaki kayıp kaçak bedeli,trt payı gibi vatandaştan alınan ücretlerden sonra su faturalarında da kanal bedeli diye bir tabir varmış.bunu da Nihat tan öğrenmiş oldum.
bakalım faturalarda daha neler göreceğiz ve neleri ödemeye mahkum bırakılacağız :53::53:

Kaç gündür dinleyemedim kendisini,bugün de tatil olduğu için sanırım yoktu :50:
onunla sabahlar güzel başlar :34:

Lisede okurken evlenmeye vize çıkarmış MEB :52::52:
Gerçi olağan evlenme yaşı 17 olağanüstü olunca da 16ydı sanırım çok şaşırmadım :)
Nihat şu an bu konu hakkında konuşuyor.

Yok mu hiç Nihat ı dinleyen yahu,kimse gelmedi :53::53:

Nihatçım ve Sivrisinek şu anda Edirnede yayın yapıyor,yani benim olduğum şehirde :16::16:
Eşim yanına kadar gitmiş,el sıkışıp foto çekilmek için lakin başı çok kalabalıkmış :50: ben de gitmek isterdim olduğu yere en azından uzaktan Nihattttt diye seslenirdim :1::1::1:

ben de akşamları iş çıkışı dinlerim hatta bazen güldüğümü fark edip rezil olmamak için kapatırım kanalı

Her sabah ve her akşamüstü dinlerim. Şimdilerde tatildeyim o yayındayken ben uykuda oluyorum. onun için sabahları dinleyemiyorum bir süredir ama sivriyle olan programını kaçırmıyorum

Back