• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihat Kaya Burun Estetiği

tenzileee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
7
0
6
26
Burun estetiği olmak isteyenler hiç şüphesiz NK(DR.Nihat Kaya)'nın kapısını çalmalı.
Henüz daha ameliyatımın ilk haftasında bulunduğum halde çok iyiyim.Resimlerimi ara ara paylaştığımda sizde hak verecekseniz.Doktorumun bana vermiş olduğu o güven içimi ameliyatımın ilk gününden beri hep çok rahatlattı. çok canayakın ve ilgili :))) :nazar::nazar:merak ettiklerinizi sorabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Merhabalar :) bende nihat kaya burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama çokta korkuyorum bide nefes rahat alabiliyor musunuz tıkanma falan oluyor mu

İlk ameliyatınız mıydı? Revizyon konusunda nasıldır acaba? İsmini yeni duyuyorum pek bilgi sahibi de olamadım yardımcı olur musunuz ? :)
Burun estetiği olmak isteyenler hiç şüphesiz NK(DR.Nihat Kaya)'nın kapısını çalmalı.
Henüz daha ameliyatımın ilk haftasında bulunduğum halde çok iyiyim.Resimlerimi ara ara paylaştığımda sizde hak verecekseniz.Doktorumun bana vermiş olduğu o güven içimi ameliyatımın ilk gününden beri hep çok rahatlattı. çok canayakın ve ilgili :))) :nazar::nazar:merak ettiklerinizi sorabilirsiniz :)

http://

Son düzenleyen: Moderatör:
Back