Nihat Hatipoğlu isyan etti: Ahlaksızlar siz hırsızsınız!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, televizyon programlarında kazandığı para için konuşanlara isyan etti etti: Arlanmaz ahlaksızlar. Siz hırsızsınız.
Sitene Ekle

"Söylenen rakamların yanından geçmiyorum" diyen Nihat Hatipoğlu, 50 kişilik ekibinin 60 program yaptığı 5 sene boyunca bir dizinin bir bölümlük maliyeti kadar kazanmadığına dikkat çekti.

"İMANLARINA TALİP OLACAĞIM"

Nihat Hatipoğlu devamında, "Arlanmaz ahlaksızlar. Siz hırsızsınız. Hırsızlar ancak alın teriyle çalışanlar ve bunu paylaşanlar hakkında algı oluşturmaya çalışır. Bunun hesabı soralarak Allah'ın katında. Bir gram ihanete müsaade etmem. Beni izletmemek için bu yalanları konuşanların hesap gününde imanlarına talip olacağım" diye konuştu.
http://www.milliyet.com.tr/nihat-hatipoglu-isyan-etti--gundem-2133359/

hocanın o paraları kazandığına inanmamıştım zaten ben, kendide bayağı içerlemiş galiba yalan haberlere

Son düzenleme:
Ya bizim millette yanı , adam isterse her yıl aynı seyı okusun . Sizene istediği parayı alır siz mi veriyorsunuz adamın parasını ?
Sankı siz çalışırken her gun farklı bı iş mi yapıyorsunuz. Sizde bu adam gibi okusaydınız çıksaydınız programlara bu adam gıbı guzel guzel anlatsaydınız .

Ama yinede hotel yatırımı iyi yapmış sırtı yere gelmez , hotel iyi kazandırır ,

Hepimiz farkında olmadan Müslümanların yani islam kisvesi öne çıkmış insanların rahat yaşam sürmesini kabullenemiyoruz. Bize müslümanların aç sefil olması empoze edilmiş. Durumu iyi olan biri görünce hemen yapıştırıyoruz lafı ' israf değilmi ayol bide Müslümanlığı kimseye birakmazlar' diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…