Nihat Doğan'sız Survivor birinci çıktı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
TV8'de dün akşam yayınlanmaya başlayan Survivor All Star reyting listesinde zirvede yer aldı. Yarışma hem Total'de hem de AB'de en çok izlenen yapım oldu.

TV8’de dün akşam yayınlanmaya başlayan Survivor All Star reyting listesinde zirvede yer aldı. Yarışma hem Total’de hem de AB ’de en çok izlenen yapım oldu.

22 Şubat tarihinde Total'de 1. sırada TV8'de ekran macerasına başlayan 'Survivor All Star', 2. sırada Fox TV dizisi 'O Hayat Benim', 3. sırada STV dizisi 'Küçük Gelin' yer aldı.

AB'de 1.'lik 'Survivor All Star'ın, 2.'lik 'O Hayat Benim'in, 3.'lük tv8'de ekrana gelen Türk sineması 'Recep İvedik 3'ün oldu.

Radikal

ben gönüllülerden yanayım:)
ünlüler çok itici ya:) sadece nouma var bir tek onu beğeniyorum..

ben ünlülerden yanayım.. Duygu,Turabi gibi isimler oldugu sürece gönüllüleri tutmam

heh bende tam şimdi gönüllüler takımı en sinir olduğum kişilerle dolu diyecektim ki sen yazmışsın hele o seda yokmu aman allahım

ayy evet yaa panik atak kız konuşması bile igrençç

İzlerken iyikide nihat dogan yok diyorum . İtici itici konuşcaktı . Ne gerek var.

o ses türkiyede kaya'm kazanamadığından beri acuna küsüm programlarını izlemiyooom

şu turabi denen şahıs ne iki yüzlü yav

bıktırıyor milleti saçma sapan argo tekerlemeleriyle

nihatı ne güze postladılar bunu da postalasaydılar ya

Tv8 'in reytingleri düşük diyorlardı..

İşte şimdi zirveye bomba gibi oturdu..

İyi ki de başladı , takipteyim valla..

ünlülerin içinde ünlü olan bir-iki kişi var survivorla tanıdık hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…