Ne kadar kötü bir tweet
İnsanları bu şekilde yaftalaya yaftalaya ayrıştırıp durmasınlar, dinsiz mi demek istemiş domuz sürüsü diyerek, bilinçli söylenmiş belli ki, çünkü islamiyete göre domuz eti haram, yok aşağılamak için söylediyse de kınıyorum
İma ettikleri sebebiyle günahına girdiği insanların yüküyle ahirette kolaylıklar dilerim kendisine.
Ki hiç kimseyi inançla vurmaya hakları yok.
Bence sussun siyaset yapmasın, şarkı söylesin, epeydir şarkı söylemediği için sıkılmış besbelli.
Evet ne yazık ki haram olmasına vurgu yapmış. Ben okumuştum tivitini, koyun helal bir hayvan yazmıştı.
Müdürüm şarkı da söylemesin yahu. O da ayrı bir korkunç.Ne kadar kötü bir tweet
İnsanları bu şekilde yaftalaya yaftalaya ayrıştırıp durmasınlar, dinsiz mi demek istemiş domuz sürüsü diyerek, bilinçli söylenmiş belli ki, çünkü islamiyete göre domuz eti haram, yok aşağılamak için söylediyse de kınıyorum
İma ettikleri sebebiyle günahına girdiği insanların yüküyle ahirette kolaylıklar dilerim kendisine.
Ki hiç kimseyi inançla vurmaya hakları yok.
Bence sussun siyaset yapmasın, şarkı söylesin, epeydir şarkı söylemediği için sıkılmış besbelli.
Müdürüm şarkı da söylemesin yahu. O da ayrı bir korkunç.
Iğrenç ötesi bi tivit. Gülmek için takip ediyordum bu adamı ama o kadar saçma şeyler yazıyordu ki sıkılıp takibi bırakmıstim. Bir müslüman onlar zaten milletin ne kadar musluman olduklarına karar veriyorlar bir de. Haram olduğunu belirterek yazmış bi de. Terbiyesiz
Şarkı söylesin kısmını ayıp olmasın diye yazmıştım, hani bari onu yapsın diye
Yoksa Allah korusun dinlediğim biri değildir
teessüf ediyorum Mune, sana bu şarkıyla karşılık veriyorum
[video=youtube;3sWdsF2aEyo]https://www.youtube.com/watch?v=3sWdsF2aEyo[/video]
Tövbeler olsun
Size bir liste hazırlayayım, o listedekilerin şarkılarını dinletmeyin banaama oh olsun Mune, verdiğin banın intikamı demek içinde silah olarak kullanırsınız, o yüzden en iyisi liste hazırlamayayım
korkma mune bizden korkma hem nihat doğanı oyle kesıp atamzsın nihat doğan sakal gibidir jiletledikçe daha çok çıkar
ahahahaha delisin pampa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?