• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihat Doğan'ın tepki çeken tweeti sonrası hesabı hacklendi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
Nihat Doğan'ın tepki çeken tweeti sonrası hesabı hacklendi
Ünlü sanatçı Nihat Doğan'ın paylaştığı mesajında arından Twitter hesabı kırıldı.

Nihat Doğan'ın paylaştığı "AKP seçmeni koyunsa CHP seçmeni domuz sürüsüdür" mesajının ardından hesabı hacklendi.
Doğan'ın twitter hesabını hacklerken, paylaşılan mesajda "AKP'li oldun, Komünist oldun, en sonunda HDP'li oldun ama bir Türk olamadın, Türkçü olamadın be Nihat.." denildi.

10003349_774848545873403_1531137314_n.jpg

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/53817/Nihat_Dogan_in_tepki_ceken_tweeti_sonrasi_hesabi_hacklendi.html

sonrada yeni bir hesap alıp, hacklenen hesabına yani hackleyenlere saydırmıştı dün akşam:27::27:

Komik ötesi adam zeka fışkırıyor hay maşallah.Nedense hakaret olarak algılamadım.
Domuz da Allahın yarattığı bir canlı sonuçta.:51::51::51:

Son düzenleme:
hiç sevmiyorum bu kişiyi nedense...
,ya daha dün gezi olaylarında AKP ye saydırıyordu noldu da dönddüüüü çok mrk ettim

kim ki bu ??????
ün telaşında aciz biri
tenezzül dahi edilmez...

Üzülüyorum bu adama . Onun için daha zor olmalı bu düşünceler ile yaşamak .

Ne kadar kötü bir tweet:20:
İnsanları bu şekilde yaftalaya yaftalaya ayrıştırıp durmasınlar, dinsiz mi demek istemiş domuz sürüsü diyerek, bilinçli söylenmiş belli ki, çünkü islamiyete göre domuz eti haram, yok aşağılamak için söylediyse de kınıyorum:20:
İma ettikleri sebebiyle günahına girdiği insanların yüküyle ahirette kolaylıklar dilerim kendisine.
Ki hiç kimseyi inançla vurmaya hakları yok.
Bence sussun siyaset yapmasın, şarkı söylesin, epeydir şarkı söylemediği için sıkılmış besbelli.

İnsanları bu şekilde yaftalaya yaftalaya ayrıştırıp durmasınlar, dinsiz mi demek istemiş domuz sürüsü diyerek, bilinçli söylenmiş belli ki, çünkü islamiyete göre domuz eti haram, yok aşağılamak için söylediyse de kınıyorum:20:
İma ettikleri sebebiyle günahına girdiği insanların yüküyle ahirette kolaylıklar dilerim kendisine.
Bence sussun siyaset yapmasın, şarkı söylesin, epeydir şarkı söylemediği için sıkılmış besbelli.

Evet ne yazık ki haram olmasına vurgu yapmış. Ben okumuştum tivitini, koyun helal bir hayvan yazmıştı. :19:

hiç hoş deyil, hatta nahoş:19:
hangi partili olursak olalım bir başkasına bu tür şeyler söylemek :19:

Müdürüm şarkı da söylemesin yahu. O da ayrı bir korkunç.

Iğrenç ötesi bi tivit. Gülmek için takip ediyordum bu adamı ama o kadar saçma şeyler yazıyordu ki sıkılıp takibi bırakmıstim. Bir müslüman onlar zaten milletin ne kadar musluman olduklarına karar veriyorlar bir de. Haram olduğunu belirterek yazmış bi de. Terbiyesiz

Müdürüm şarkı da söylemesin yahu. O da ayrı bir korkunç.

Iğrenç ötesi bi tivit. Gülmek için takip ediyordum bu adamı ama o kadar saçma şeyler yazıyordu ki sıkılıp takibi bırakmıstim. Bir müslüman onlar zaten milletin ne kadar musluman olduklarına karar veriyorlar bir de. Haram olduğunu belirterek yazmış bi de. Terbiyesiz

Şarkı söylesin kısmını ayıp olmasın diye yazmıştım, hani bari onu yapsın diye:51:
Yoksa Allah korusun dinlediğim biri değildir:ssz:

Şarkı söylesin kısmını ayıp olmasın diye yazmıştım, hani bari onu yapsın diye:51:
Yoksa Allah korusun dinlediğim biri değildir:ssz:

teessüf ediyorum Mune, sana bu şarkıyla karşılık veriyorum:19::19::19:

[video=youtube;3sWdsF2aEyo]https://www.youtube.com/watch?v=3sWdsF2aEyo[/video]

teessüf ediyorum Mune, sana bu şarkıyla karşılık veriyorum:19::19::19:

[video=youtube;3sWdsF2aEyo]https://www.youtube.com/watch?v=3sWdsF2aEyo[/video]

Tövbeler olsun:ssz:
Size bir liste hazırlayayım, o listedekilerin şarkılarını dinletmeyin bana:50: ama oh olsun Mune, verdiğin banın intikamı demek içinde silah olarak kullanırsınız, o yüzden en iyisi liste hazırlamayayım:60:

Tövbeler olsun:ssz:
Size bir liste hazırlayayım, o listedekilerin şarkılarını dinletmeyin bana:50: ama oh olsun Mune, verdiğin banın intikamı demek içinde silah olarak kullanırsınız, o yüzden en iyisi liste hazırlamayayım:60:

korkma mune bizden korkma hem nihat doğanı oyle kesıp atamzsın nihat doğan sakal gibidir jiletledikçe daha çok çıkar:60::60:

bende dün gördüm bununla beraber birde ünlü bi gazeteciydi galiba onun twitterını hacleyip telefon numaralarını paylaşmışlardı:1::1:

Hakkatten anliyamadim, bu adam hugo chavezin cenazesine gitmis olan biridir. Sanirim insanlar artik gündeme gelmek için herseyi yapiyorlar.
Aslinda çok aci bir durum.

Back