Nihat Doğan kitap yazdı. Nisan sonu kitapçılarda...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.837
Puanlar
898
$1.jpg.jpg

Nihat Doğan kitap yazdı! İsmi de manidar...

Her açıklaması ayrı olay olan türkücü Nihat Doğan, 'Memleketimin Koyunları' isimli bir kitap yazdı

Türkücü Nihat Doğan, kitabının müjdesini twitter hesabından 'Bu Ay Sonu Tum Kitapcilarda İnsAllah' diyerek duyurdu. internethaber

uluslararası bestseller olur:41::41::27::27:

erkekliğin kitabını yazacak derken ne yazdı acep, merak etmedim de değil, kalında bi kitap:1::1:

alıp okuyan olur mu acaba gerçekten :27:

Töbe töbee bu adam da kitap yazdıysa eğer; hepimiz Nobelli yazarlarız..

:23:

kitaptan,kitapçıdan soğutur insanı:27:
ayy bi de kapağa fotoğrafını koymuş:35:

Hani ''ünlü'' diye tabir edilen, iki lafı bir araya getiremeyen insanların, bir ara gazetede köşe yazma modası vardı.

Hepsi bir anda gazeteci (!) olmuştu.

Aslında o yazıların, arka planda hep ''gerçek gazeteciler'' tarafından yazıldığını anlatırdı fakültedeki hocalarımız.

Bir anda aklıma bu geldi nedense. :44::27:

Ay bi' sen eksiktin. :19:

Vatana millete hayırlı olsun, büyük eksikti tamamlandı.

Nihat Dogan sakal gibidir kestikce daha gur cikar derken ciddiye almamistik.simdi heryerden cikiyor karsimiza, yirtik coraptan cikan parmak gibi mubarek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle demeyin arkadaşlar, kapak ismi çok ilginç geldi bana "memleketimin koyunları". İçeriğinde ne var acaba! :51:

nihat doğan bir gece uyurken yere düşmüş

sonra kalkmış yerine yatmış

uyumuş, tekrar düşmüş

ve kendi kendine demiş ki, iyi ki kalkıp yerime yatmışım yoksa kendi üzerime düşecektim...:27::27::27:

..........

bunu okuduğumda çok gülmüştüm çok salakça ama:27:

....

"benim olmazsan taciz ederim" vb şarkılar yapmaya devam etsin, hiç bu işlere girmesin.

zaten bahsettiğim şarkının kalitesi kadar bir kalite yakalayabilir en fazla yazdıklarıyla da...

Back