Nihal in bahçesi hayıt macununu kullanan varmı? Olumlu olumsuz tecrübelerinizi yazar mısınız?

Nazan karaboga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
41
8
1
22
Ben bir buçuk yıldır evliyim. Gebelik istiyorum ama olmuyor . Pkos var. Nihal in bahçesinden hayıt macunu sipariş verdim bide onu kullanmak istiyorum. Çok faydasını gören var. Acaba kullanıp faydasını gören varmı . Yazarsanız çok sevinirim.

Bende sipariş verdim canım diğer aya kullanicam inşallah faydasını görürüz. Bende 10 aydır istiyorum bebek burda birisi tavsiye etti bana. 4 yıldır bebeği olmuyormuş onu kullandığı ay hamile kalmış. Bende topik açtım sen gibi. Birisi yine önerdi. Hatta o c-life önerdi oda onun gibiymis ama ben nihalin bahçesinden olanı sipariş verdim. Trendyoldan yorumlarına baktım bayağı efso yorumlar

İnşallah faydasını görürsünüz . Sizin probleminiz nedir. Bende Instagram da gördüm gerçekten çoğu kişi de işe yaramış. İnşallah bize de vesile olur. İki ay sonra aşılama düşünüyorum. Ama inşallah gerek kalmaz.

Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah sizede gerek kalmadan güzel haberi burdan veririz..Hiç bir sorunum yok çok şükür hormonlarıma bakıldı ya eşimde sperm testi verdi her şey iyi. Bir yıl olmadan da müdahale edemeyiz deneyeceksin dediler. Sizde problem mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…