- 17 Temmuz 2021
- 43
- 12
- 42
- Konu Sahibi benyandimelleryanmasin
NİHAL BORATAÇ diye bir goz doktoru var ve kime goz kapağı estetiği yaptiysa herkes kör olmanin esigine gelmis, bunlardan bir tanesi de benim. Kuru goz sendromu ve astigmat oldum ameliyattan sonra ve artik hayatim boyunca damla kullanmak zorundayim aksi takdirde kör olacağım çünkü. Ameliyat olalı 2 yıl oldu ama halen daha dün olmusum gibi izleri duruyor ve artik goz kapaklarim ve goz kenarlarim mosmor. Ben buraya 2.kez baslik aciyorum ki insanlar googlea bu kadinin adini yazdiklarinda burayi okusunlar ve asla ama asla gitmesinler. Bakin kadinin ameliyat ettigi
( gerci hemsiresi yapti her seyi kendisi sadece on saniyede isaretledigi gozu kesti ve iceri sigara icmeye gitti ) herkesle konustum birebir ayni sorunlari yasamisiz. Lutfen ama lutfen bu kadina gitmeyin, bu kadin hakkinda iyi yorum gorurseniz inanmayin sakın. İnstagram postlarinin altinda fiyat soranlara bile mesaj attim ki o kadinin magdur ettiklerinin arasina girmesinler diye.
( gerci hemsiresi yapti her seyi kendisi sadece on saniyede isaretledigi gozu kesti ve iceri sigara icmeye gitti ) herkesle konustum birebir ayni sorunlari yasamisiz. Lutfen ama lutfen bu kadina gitmeyin, bu kadin hakkinda iyi yorum gorurseniz inanmayin sakın. İnstagram postlarinin altinda fiyat soranlara bile mesaj attim ki o kadinin magdur ettiklerinin arasina girmesinler diye.