Kontakt Lens Night Days lens aldım ama yarın gelecek...

nadirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
392
7
10 yıldan fazladır gözlük kullanıyorum.Miyopum .Sağ 3,75 sol 3,25.Dün doktora gittim ve lens kullanmak istediğimi söyledim.Astigmatım durmuş.Göz numaram da 1 yıldır yükselmemiş :) .Bana bosh lumb ve ciba yı tavsiye etti.Dün birkaç lensci gezdikten sonra bir yerde karar kıldım ve bugün gittim.Gözlükcü bana night days tavsiye etti.Bu lensi doktorlara satıyoruz,kullanan herkes çok memnun dedi.1 ay gece gündüz kullanıma uygunmuş ama 3-4 günde bir gözünü dinlendirmem gerekiyormuş.Bağkurluyum,çerçeve almadım,fiyatını düşünce 60 dedi,3 aylık,50 liraya aldım.Aslında 100 liraymış.
Umarım memnun kalırım ve kullanabilirim.
Night days marka numaralı lens kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...opuyorumnanaktan

Lenslerim gözümde şuan.ılk taktığımda acayip netleşti dünyam..Ne kadar kısıtlı ve donuk görüyormuşum herşeyi meğer.
Bu arada lensimin tam olarak adı "Air Optix Night And Day"..
ılk kullanmam olmasına rağmen henüz gözüm tepki vermedi.Arada gözlük varmış gibi parmağımla düzeltmeye kalkıyorum,el alışkanlığı olmuş herhalde.

Başka bu lensten kullanan yok mu yaa?Kendim yazıp kendim cevaplıyorum..
Zoruma gidiyor valla

Ben aldım kullanalı 7 gün oluyor. Değil 30 gün çıkartmadan takmak yarım gün bile takamadım. Kesinlikle berbat bir lens. 2 kutu almıştım. Verdiğim bir sürü para da boşa gitti. O kadar ince bir lens ki gözümden çıkartmak için az kalsın gözümü oyuyordum. Suni gözyaşı kullanmadan gözden çıkartmak da imkansız gibi birşey. 30 gün boyunca bunu insanlar nasıl çıkartmadan takabiliyor idrak edebilmiş değilim. Baucsh and Laumb bile bundan daha iiydi.

X