Doğuma Hazırlık NİGDELİ HAMİŞLER TECRÜBELERİNİZİ BEKLİYORUM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PIRILTI_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
35
5
86
merhaba herkese

acaba özel hastanede mi dogum yapmali devlette mi?

ben 15 haftalık bir hamisim. özelde muayene oluyorum ama dogru tercih mi yaptım. bilemedim. ilk bebegim malum dogum da özellikle suni sancı verilmesınden çok korkuyorum biliyorum daha cok var ama evhamlandım işte... :(

dogum yapmıs olanlardan yapacak olanların doktor tecihlerinden edindikleri tecrübeleri paylaşmalarını rica ediyorum.

şimdiden herkese teşekkürler...

Merhaba ben de Nigde'deyim:) ozele gidiyorum ben de hastaneye daha once kotu bir tecrubem oldugu icin guvenemiyorum ama doktorum orda oldugu icin mecbur orda yapacagim.dogum hastanesinin sartlari ozel hastaneden cok cok iyi durumda ozellikle yenidogan yogun bakim unitesi konusunda.ilk dogumumu devlette yaptim (sezeryan) cok memnun kaldim.ama simdi doktoruma cok guveniyorum o yuzden mecbur ozelde yapacagim.size de hayirli dogumlar diliyorum.

merhaba herkese

ben 15 haftalık bir hamisim. özelde muayene oluyorum ama dogru tercih mi yaptım. bilemedim. ilk bebegim malum dogum da özellikle suni sancı verilmesınden çok korkuyorum biliyorum daha cok var ama evhamlandım işte... :(

dogum yapmıs olanlardan yapacak olanların doktor tecihlerinden edindikleri tecrübeleri paylaşmalarını rica ediyorum.

ozel nigde hayat hastanesi mustafa boz çok iyi ve ilgli bir doktr tavsiye ederim .

Merhaba ben de Nigde'deyim:) ozele gidiyorum ben de hastaneye daha once kotu bir tecrubem oldugu icin guvenemiyorum ama doktorum orda oldugu icin mecbur orda yapacagim.dogum hastanesinin sartlari ozel hastaneden cok cok iyi durumda ozellikle yenidogan yogun bakim unitesi konusunda.ilk dogumumu devlette yaptim (sezeryan) cok memnun kaldim.ama simdi doktoruma cok guveniyorum o yuzden mecbur ozelde yapacagim.size de hayirli dogumlar diliyorum.
hangi doktora muayene oluyorsun cnm yaa benim doktorum hayat hastanesindeki tarik demirdag . ben doktorumu seçemedim. ilk muayene için o denkgeldi sonra devamettim. kadındogum hastanesinden tavsiye edebilecegin kim var?
çok özel degilse kötü tecruben ne oldu merak ettim ,,
sana da hayırlı dogumlar inşallah:)

hangi doktora muayene oluyorsun cnm yaa benim doktorum hayat hastanesindeki tarik demirdag . ben doktorumu seçemedim. ilk muayene için o denkgeldi sonra devamettim. kadındogum hastanesinden tavsiye edebilecegin kim var?
çok özel degilse kötü tecruben ne oldu merak ettim ,,
sana da hayırlı dogumlar inşallah:)
Ben de tarik beye gidiyorum 35.haftamdayim cok memnunum.nigdede en iyi murat ozdil ve tarik demirdag.devlet hastanesinin imkanlari iyidir fakat dogum icin dr un tecrubesi obemli.gebeligin cok basindasin bunlari dusunme simdiden

Canim ben murat ozdile gidiyorum cok memnunum .cok fazla yogun sadece oglumda da murat boz a gidiyordum o da muthis bir doktor ozellikle sezeryan konusunda cok cok iyi.kotu tecrubeme gelince ben ilk gebeligimde 7 aylik erken dogumla ikiz bebeklerimi kaybettim.esi ondeymis.doktorum Yuksel beydi.cok ilgisizdi beni kanamayla ve hic mudahalede bulunmadan o sekilde kayseriye gonderdi.ordaki doktorlar bile dava acmamizi soylediler ama biz acimizdan bisey yapamadik.o yuzden hastaneye cok guvenemiyorum ama yine de doktorum orda .orda yapacagim dogumu.dogum hastanesinde de Alper beyin ve Fazilet hanimin iyi oldugunu duydum.

Ben de tarik beye gidiyorum 35.haftamdayim cok memnunum.nigdede en iyi murat ozdil ve tarik demirdag.devlet hastanesinin imkanlari iyidir fakat dogum icin dr un tecrubesi obemli.gebeligin cok basindasin bunlari dusunme simdiden
teşekkür edrim cok sagolun. bu hafta yolu yarıladım 20 haftalık olduk
Allah hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsin insallah.

Canim ben murat ozdile gidiyorum cok memnunum .cok fazla yogun sadece oglumda da murat boz a gidiyordum o da muthis bir doktor ozellikle sezeryan konusunda cok cok iyi.kotu tecrubeme gelince ben ilk gebeligimde 7 aylik erken dogumla ikiz bebeklerimi kaybettim.esi ondeymis.doktorum Yuksel beydi.cok ilgisizdi beni kanamayla ve hic mudahalede bulunmadan o sekilde kayseriye gonderdi.ordaki doktorlar bile dava acmamizi soylediler ama biz acimizdan bisey yapamadik.o yuzden hastaneye cok guvenemiyorum ama yine de doktorum orda .orda yapacagim dogumu.dogum hastanesinde de Alper beyin ve Fazilet hanim iyi oldugunu duydum.[/QUOTE
cnm yaa insallah kaybettigin bebeklerinle cennette hep beraber olursunz. bilgi verdigin için çok teşekkür ederim. hangi doktorda başladıysak onda devam kararı aldık eşimle. sanırım boylesi daha iyi olacak. hayırlı bir şekilde kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi hayırlı dogumlar:)

cnm yaa tarık bey sende şeker yüklemesini zorunlu kıldı mı? ben şeker yükletmek istemiyorum. o şekerli suyu içmek bana tiksınc geliyo. sonra bi de canan karatay da yükletmeyin diyor bebek hasta olarak doguyormuş. sende nasıl oldu. senin fikrin nedir. .şimdiden teşekkür edrim hayırlı dogumlar.

cnm yaa tarık bey sende şeker yüklemesini zorunlu kıldı mı? ben şeker yükletmek istemiyorum. o şekerli suyu içmek bana tiksınc geliyo. sonra bi de canan karatay da yükletmeyin diyor bebek hasta olarak doguyormuş. sende nasıl oldu. senin fikrin nedir. .şimdiden teşekkür edrim hayırlı dogumlar.
Zorunlu kildi derken zaten cogu dr yapiyor bu yuklemeyi .ben yaptirdim sukur bi zararini da gormedim.ama sende gebelik sekeri varsa biliyosun ki bu bebegine cok zarar veriyor en hafifi bebeginin iri olmasi ani seker yukselmesi annedeki bebebegin kaybina bile yil acabilir.ayrica o gunluk yuklenen seker 1 dilim yas pastaya esitmis canim .sen tatli yemiyor musun hic.evet tadi kotu ama yaptir bence riskin varsa diyet yapiyosun.tarik bey detayci bi dr bir de benim ki tup bebek o yuzden her ayrintiyi dusunuyor acikcasi cok sevoyorum dr umu .tabii tercih senin canim

hımm teşekkür ederim cnm. doktorun kararına uyarım ben de hayırlısı olsun bakalım.
hayırlı dogumlar sana da...

merhaba herkese

ben 15 haftalık bir hamisim. özelde muayene oluyorum ama dogru tercih mi yaptım. bilemedim. ilk bebegim malum dogum da özellikle suni sancı verilmesınden çok korkuyorum biliyorum daha cok var ama evhamlandım işte... :KK43:

ozel nigde hayat hastanesi mustafa boz çok iyi ve ilgli bir doktr tavsiye ederim .

Kızlarrr hala buralarda mısınız? Gebe kalmak için doktor arıyorum Niğde de bildiğiniz iyi bir doktor var mı ??

Back