Nifty testi(fetal dna)

EebBru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
53
10
29
Arkadaşlar lütfen bu duruma yakın olan varsa yazarmi oncedende sordum ama çok endiseliyim nifty testi verdim ama sonucu daha çıkmadı beklemek yorucu ve üzücü..bnm ense kalınlığı 1.2 burnu olusmustu 12 haftada. 14 de dedim bi özele gidim gttim 3 bobrekde az genişleme çıktı 4mm altinda idi genisleme. Sonra ki haftada devlete randevum vardi orda kafada kist gördü bu geçici olan kistten adjni unuttm ogun morelim çok bozuldu direk gene özele gttm oda evet 2 kist var az bagirsakda parlaklik var ve az da genisleme var bobrekde bobrek de genisleme genlde erkrk bebeklerinde görülür dedi istersen nifty yaptr dedi durumum olmasada bi sekil yaptrdim 5 gün oldu dha bekliyorum ama cokda korkuyorm inşaAllah sonucu temiz gzl cikar..

Merhaba inşallah sonucunuz temiz çıkar iyi düşünün iyi olsun . testi nerde ve ne kadara yaptırdınız acaba ?

Bunun azi cokumu olurmus keşke yaptırmasaydiniz ben ikili testi yaptırdıgima pişmanım benim bebeğime de kafada kist bağırsak genişlemesi dediler Allah'ın cezaları mahvetti hamileliğimi sonunda ilk gittim doktora gittim oda hiç biseyi yok gayet iyi dedi gel görelim kafa acabami dedirtti doğana kadar Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın

Tabi az çok olur ölcuyolarya bnm 2 li iyi çıkmıştı ama sizin gbi bnde acaba dye içim içimi yemesin dye nift yaptrdim.. peki sizin dogdumu nasil bebegjniz

Yani çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten insan çok takiliyo bnde kafaya takildim gectimi sizin peki noldu ..blki son gittiniz doktora gidene kadar geçmiş olabilir

Yani çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten insan çok takiliyo bnde kafaya takildim gectimi sizin peki noldu ..blki son gittiniz doktora gidene kadar geçmiş olabilir
Olan bişey olsaydı bunlar geçme gibi bir durumu olamaz ki olmayan biseyi cahilce var dendi bana profesöre bile gittim hep para tuzağı o anların izleri dokuz ay boyunca korku ile yaşamak Rabbim herkesin evladını sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin

Sanirim siz nift yaptirmadjniz size bagirsakda parlaklik ve kafasında kistmi dendi ve sağlıkla bebeginizi kucaginiza aldiniz anladim kadariyla çok şükür.. bnde devlete 2 de özel ayrı doktora gttm aynı şeyler genelde söylendi kafada kist bagirsakda parlaklik bobrekde genisleme ama isde çok dgl yaptırmaya bilirsin nifty dedi bana doktor sen biliyon ama tabi bn cok çok takarim belki uyuyamam fln ondan yaptrdik daha 5 gün oldu bekliyom korkuyom günler geçsin istiyom inşallah sonucu gzl olur

Hayırlısı ile alırsın kucağına İnsaAllah sözde profesörü gittik amniyo sentez isterseniz yaparız dediler eşim reddetti benim kine parlaklık genişleme.bence hiç bişey cikmicak Allah'ın izni ile

Hayırlısı ile alırsın kucağına İnsaAllah sözde profesörü gittik amniyo sentez isterseniz yaparız dediler eşim reddetti benim kine parlaklık genişleme.bence hiç bişey cikmicak Allah'ın izni ile
Aa özelde o istenmiyodu aslında nifty isteniyo..2li tarama ve ense nasildi szn bnm onlar iyidi ..bugun yada pzrtesi sonucum cikar inşallah sağlıkla kucagimiza alalim bsy cikmaz insaAllah..

Aa özelde o istenmiyodu aslında nifty isteniyo..2li tarama ve ense nasildi szn bnm onlar iyidi ..bugun yada pzrtesi sonucum cikar inşallah sağlıkla kucagimiza alalim bsy cikmaz insaAllah..
İkili orta risk ense de sorun yoktu çıktımı acaba sonuç

Araştırma hastanesi di özel değildi

Merhaba benden nifty yaptım sonuç yüzde 99 dwum sendromu çıktı şuan çok kötü durumdayım bir Umut arıyorum belki yanılma payı vardır sızın test sonucu çıktımı durumunuz nasıl lütfen yazarmisiniz

Merhaba bnm sonucum iyi çıktı..sizde ne gbi sorunlar vardı da yaptrdiniz en garantili sıvı aldırmak bide sıvı aldırma yaptirabilirsiniz o yüzde yüz sonuç veriyormuş biraz riski varmis ama

Cok üzüldüm Rabbım yardımcınız olsun inşallah hayırlısı olsun hakkinizda

Merhaba ben nipt yaptırdım testim kötü çıktı down değil ama başka bir hastalık amniyosentez yaptırdım yani sıvı aldırdım temiz çıktı bilginiz olsun lütfen umutsuz olmayın bazen böyle hatalı sonuç olabiliyor amniyosentez yapana kadar hergün ağladım hergün size anlatamam kafayı yedim ve temiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…