Benimki ikiz geelikti. 22. Haftamds rehl sancisi benxeri agri sikayeti ile gittim doktora, toplamda 11 hafta yattim evde. Nidilati sanirim 8 hafta civari kullandim, biraktiktan sonraki 3. Haftada dogum yaptim ama benim dogumumu tetikleyrn ilaci birakmam degil dokyoru dinlemeyip yatmayip ayaklanmam oldu. Ilaci biraktiktan sonraki 2 hafra cok iyiydim, ama son hagta evdevtejixlik vs yapmaya kalkistim. Ciger ignesi ilkmolarak bebekletim 1000gr olduklatinsa vutuldu. Bebeklerim 2000gr devirdiklerindr, ilk igne etkisini yitirmisyir diye dokyorum igneyi 32. Haftsmda yeniledi. Geciktirici igne dediginiz ptoluyon depot ise, ben onu sadece 1 defs scile gittigimde vurdular, onun didinda evde sadece nidilat kullandim. Ciger gelisturici ignemin 2. Doxunun aksam ignesini yaptirmaya giderken kasolma nedeniyle doktorumu aradim ve hastsneye gidince konttol ettir dedi. Hastsnede nst devsanci cikinca yine yatirildim hadtaneye ama bu defs rahim agzim kisalmaya baslamisti. Hastanede magnexyum tedsvidine baslandi ama o da ise yaramafi. Ciger ignesinin uzerinden tam 48 saat gecmustiki dogum sancilarim tuttu ve sezeryana alindim. Brbrklerim 32+3 te dogdulat. Ciger ignesinin zamaninda yapilmadi sayesinde cok sukur solunum sikintilati olmafi. 15 gun kuvezde ksldilar ve cikyik cok sukurki.