Nicogel sigara bırakma jeli

sozzled

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
84
0
42
arkadaşlar sigarayı bırakmak için bu jeli alsammı diye düşünüyorum..bugün reklamını gördüm..kullanan, bilen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim..
bu arada olay beyinde bitiyor..ekstra bişey kullanmaya gerek yok gibi şeyler yazmazsanız sevinirim..benim olayaım biraz psikolojik çünkü..bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum ama bi taraftanda alternetifleri araştırıyorum..yardımlarınız bekliyorum ..şimdiden teşekkürler

canım bende bırakmak istiyorum.ve bi destekle ancak mümkün olucak sanırım.çok iradesiz biriyim ben...birsürü ilaç var piyasada.ben dün gittim bi aktara adam eğer beyninde bitirmessen bu ilaçlar sana fayda etmes dio.:KK43:

aynen bende çok iradesizim..her akşam yarın kesin bırakıyorum diye yatağa giriyorum..ama sabah yine içiyorum..piyasadaki her yöntemi inceledim ama çok kararsızım...akar haklı olay beyinde bitiyoda bir nasıl bitireceğimizide söyle keşke

Son düzenleme:
sozzled geçen çarşamda günü dedim ki kendi kendime bırakıcam ben seni dedim son sigarama:) sonra akşama eve giderken almadım paket.sigaraya verdiğim parayı ayırdım cüzdanımda 5 gün içinde 27,5 param oldu ve pazar günü sütünede biraz ben koydum kendime yazlık bi badi aldım.ne güzel dedim kendi kendime resmen parayı çöpe atıyorum dedim.taaaaaaaaki bugüne kadar.bugün nişanlıma sinirlendim yaktım bitaneee:KK43: çok özlemişim yaaaaa.inşlh devamı gelmes.şuan çok pişmanım içtiğim için.ama bi yandan da istiyo canım çok fena halde.napıcam bilmiyorum ya gene gelirse bu kriz.napıcam ben:KK5:

sozzled geçen çarşamda günü dedim ki kendi kendime bırakıcam ben seni dedim son sigarama:) sonra akşama eve giderken almadım paket.sigaraya verdiğim parayı ayırdım cüzdanımda 5 gün içinde 27,5 param oldu ve pazar günü sütünede biraz ben koydum kendime yazlık bi badi aldım.ne güzel dedim kendi kendime resmen parayı çöpe atıyorum dedim.taaaaaaaaki bugüne kadar.bugün nişanlıma sinirlendim yaktım bitaneee:KK43: çok özlemişim yaaaaa.inşlh devamı gelmes.şuan çok pişmanım içtiğim için.ama bi yandan da istiyo canım çok fena halde.napıcam bilmiyorum ya gene gelirse bu kriz.napıcam ben:KK5:

ah canım yeni gördüm msjını..
nasıl gidiyo..umarım bidaha içmemişsindir..ben hala bırakamadım:KK43:(( sen bırakta ban örnek ol

X