nick nasıl değiştirilir?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
nick imi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapabilirim bilen varsa yardım bekliyorum şimdiden tşk

isim soy isim olmadikca nick degistirmek yok die biliyorum...

editörrrr duy sesimiiii bana bi kıyak yapsan olmaz mııı hadiiii lütfennnnnnn

merci tatlım da onu düşündüm ve mesaj çok oldu göndereli ama dönmediler o nedenle buradan yazmak zorunda kaldım nickimin acil değişmesi geekiyor kaynanam tarafından deşifre oldum oda buraya takılıyormuş robot olmadıklarının farkındayım bazılarının açık olduğunu bildiğim için yazıyorum sana ii gecelerrr arkadaşımmmm

benim bildigim iisim soy isim olmadigi surece degisim yok ama belli bir mazeretin varmis verdigim linkten kazene ozel mesaj atarsan eminim yardimci olacaktir...sanada iyi geceler canim

arkadaşlar bende değiştirmek istiyorum mail yolladım cevap geldi bir sayfayı incelemem söylendi ama o sayfa mevcut değilmiş tekrar mail yazdım şimdi cevap bekliyorum ama henüz bişey yok.cemrefem arkadaşım sen değiştirebildin mi ismini oluyo mu yani ? bir kere değiştirme hakkı varmış ya o yüzden soruyorum

Bir üstteki madam arkadaşımın dediğini yaparsanız sonuca kolay ulaşırsınız.

evet canım değiştirdim nick imi. söylenenleri yap 2 içinde halloyo canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…