Nick Eşi

canım çok çok sağ ol..

kızının hikayesini bi ara dinlemeyi çok isterim.

kızlar bunu daha çok maddi yönünden yazmıştım bir topicde ama şöyle anlatayım
5.5 ay sadece ekmek kabuğu yedim,su bile içemedim sürekli 24 saat midem bulandı,yandı ağrıdı
el ayak parmaklarım göz kapaklarım tüm vücudum tam 3 kat şişmişti her yerimde ödem oluşmuştu
hiç suyu yoktu sılanın ultrasonda görünmüyordu erkek mi kız mı sağlıklı mı uzuvları tam mı belli değildi
tansiyondan başımı hiç kaldıramadım sürekli hastanede yatıyordum ,hastaneden çıktığımda daha eve varmadan tekrar yükseliyordu tansiyonum geri dönüyorduk en son tansiyonum 23e çıkınca acil sezeryana alındım 1240grdı doğduğunda
76 gün kuvözde kaldı ciğerleri gelişmemişti falan fişman
hamile kalmakta sorun yoktu da hamilelik çok zor geçti
hiç besin almadan sağlıklı gelişmeden ve o kadar erken doğduğundan yaşaması hele de zihinsel fiziksel hiç bir eksiği olmaması mucize geliyor
x

Son düzenleme:

Çok büyük şeyler atlatmışsın seyyahım, sanırım bu kadar güçlü bir kadın olma sebebinde bu zorluklar.
İşte Allah'ın mucizesi dedim okurken.
Sıla çok özel bir çocuk, doğarken bile farklılığını kanıtlamış.
Umarım bundan sonraki hayatınız çok daha kolay, şanslarla dolu olur.

ve bunlarla bir yaşından sonra tek başıma uğraştım
güçlü müyüm bilmiyorum ki
elimde sadece kol çantam ve sılayla dönmüştüm-bunu da başka bi yerlerde yazmıştım
güçlüysem de artık gücüm kalmadı
90 kilo saçları beyazlamış tırnaklarını yiyen stresten sedef olan çenesini sıkmaktan dişleri kırılan işsiz güçsüz 36 yaşında hayatta bir dikili ağacı olmayan birine dönüştüm

Pes etmek sana göre değil seyyahım.
Bu forumdaki en güçlü 3-5 kadından birisin sen.
Hayatta herşey bizler için,bunlarda senin sınavlarınmış.
Tüm bu güçlükleri tek başına atlatmış bir kadına yakışmıyor tükenmek.
Aşortmanlarını giy ,hemen spora başla bakim
Ordanda kuaföre
Genciz biz daha , yeni başladık hayata

bebeğim biliyon benim aşortmanları sporluk değil temizlik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…