Nick Eşi

diğer konuya güzel cevap vermişsin, allahım ne insanlar var yazık kıza :50:

Evllilik çok kolay bişi değil ki canım şimdikiler oyuncak gibi görüyor.:19:
Tabi hemen yaşlı zannetme beni daha 25 yaşında evli mutlu çocuklu çıtır karıyım ben:82:

o konuda kafamı karıştıran bişeyler var :26:

En iyisi diyanete sormak aslında benimde mesela resmi nikahla boş olun arasında bir bağlantı olup olmadığı kafamı çok karıştırıyor.
Konu sahibi soracağını söyledi ama bu konu fazla yaşamaz gibime geliyor

o konuda kafamı karıştıran bişeyler var :26:

En iyisi diyanete sormak aslında benimde mesela resmi nikahla boş olun arasında bir bağlantı olup olmadığı kafamı çok karıştırıyor.

benimde hep merak ettiğim resmi nikah bittiğinde imam nikahı nasıl bitiyor ki?

Konuyu 50 kişi okuyor ne zaman böyle çok okuyucu konu görsem ya kapanır yada konu uçaaaarr giderr:ssz:

ben de şuna takıldım adam mükemmel ama anne ve eş kötü..o konuyu bir erkek mi açtı acaba diye düşünmüyo değilim :26:

ben de şuna takıldım adam mükemmel ama anne ve eş kötü..o konuyu bir erkek mi açtı acaba diye düşünmüyo değilim :26:

Olabilir. Ama var öyle kadınlar.
Sorunu hep başkasında arayan insanlar çoğunluktadır ama birde sorunu hep kendinde gören insanlarda var.
Bilemedim benimde kafam karıştı.

benimde hep merak ettiğim resmi nikah bittiğinde imam nikahı nasıl bitiyor ki?

tam hatırlamıyorum ama bir zaman vardı 3 aymı 3 yılmı ne
eşler gönüllü olarak ayrılırsa birbirinden uzak yaşarlarsa dini nikah püff oluyomuş
dikkat:yarım hocayım dinden çıkarabilirm

tam hatırlamıyorum ama bir zaman vardı 3 aymı 3 yılmı ne
eşler gönüllü olarak ayrılırsa birbirinden uzak yaşarlarsa dini nikah püff oluyomuş
dikkat:yarım hocayım dinden çıkarabilirm

evet evet bende öyle birşey duymuştum haklısın. şimdi iki yarım olarak 1 tam hoca ettik :27:

ben kendime safiye diyodum meğer sofunun dişisiymişim de haberim yokmuş :)

after da gelmiş 3 talak ne diyor safiye diye bi tanıdığım var ama diyor ya iyice karıştı kafalar :27:

buralarda canım arada bir geliyor.

kızlar ya safiye ne? var mı böyle bi rütbe off gülüyorum duyduğumdan beri elimde değil

Tamamen peygamber efendimizin şeriatına uygun yaşayan insana denir diye biliyorum ben.
Ama öyle ben sofi yim yada safiyeyim demekle olmuyor. Her yasağa her emre her ibadete uymak gerek. Çok zor bu devirde.

Amannn boşverin.
Bu konuyuda mahvettik zati
Kopalım hacılar:27::27::27:

[video=youtube;5dbEhBKGOtY]http://www.youtube.com/watch?v=5dbEhBKGOtY&list=RD11GbbtE4d3Ui8[/video]

Tamamen peygamber efendimizin şeriatına uygun yaşayan insana denir diye biliyorum ben.
Ama öyle ben sofi yim yada safiyeyim demekle olmuyor. Her yasağa her emre her ibadete uymak gerek. Çok zor bu devirde.

hımm var yani öyle bişey ama ilk duyunca bi gülesi geliyor insanın..yok bu devirde safiye olmak zor bence her devirde zor.

Back