Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kullanıyorum. çokta memnunum.normal fiyatı 150 tl. fakat ben bir marketten indirimli olarak aldım.stok ürünü olunca fiyat baya duşuyo. 30 tl ye aldım.iyi ki de almışım çok işime yarıyor. yalnız dikat et çook keskin . ben aldığım ilk gün parmağımı felaket kestim. tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 653276
arkadaşlar bende bu dograyıcıdan almak istiyorum ama hangi fiyata satılanı almalıyım bılemedim.... 23tlyede var 99 tlyede her sitede orjinal urun sattıgını söyluyor kullananlar varsa ,nerden nekadara aldıklarını ve memnunlarmı fikir ve önerilerini söylerlerse cok sevinirim
bendede var, internette bir alışveriş sitesinden 45 liraya aldım..
bıçakları oldukça keskin,zamandan tasarruf ediliyo,soğan doğramak 1dakika sürmüyor hemde gözlerin yanmadan:)
diğer sebzeler içinde kullanışlı,ben ıspanak lahana için bile kullanmıştım.
tek olumsuz yönü en küçük dilimleyici bıçakların kenarlarında doğradıklarının bir kısmının kalması,mesela soğanın yarısı bıçakta kalıyor diyebilirim.temizliğide çok kolay olmuyor..öyle söylendiği gibi suyun altına tutunca akıp gitmiyor yani
ben de kullanıyorum 120 tl ye aldım top shop ın mağazası vardı bi alışveriş merkezinde oradan aldım çok memnunum ,düşük fiyata alanlar da çok az bıçak var ,arkadaşım aldı 39 tl ye oradan biliyorum ,kesinlikle top shop ın sitesinden al ,sonra diğerleri bu kadar keskin olmayabilir
Parçaları aynı fotoğrafta görüldüğü gibi, ben 25 liraya aldım. Orijinali olduğuna eminim, %72 indirimliydi.
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Yemek Kitabı Hediyeli !! - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
düşünürseniz...
Bu arada topshopta hala 119 lira. Ne tırtıklasak kardır diye düşündüler herhalde.
Kızlar patatesi kızartmalık doğrarken hangisini kullanıyorsunuz acaba? Hani şu bildiğimiz klasik şekil, ince uzun olan.