• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicer Dicer Plus dograyıcı kullanan varmı...?

erose

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
31
1
16
İzmir
$1348157105491.webp
arkadaşlar bende bu dograyıcıdan almak istiyorum ama hangi fiyata satılanı almalıyım bılemedim.... 23tlyede var 99 tlyede her sitede orjinal urun sattıgını söyluyor kullananlar varsa ,nerden nekadara aldıklarını ve memnunlarmı fikir ve önerilerini söylerlerse cok sevinirim

canım ben kullanıyorum. çokta memnunum.normal fiyatı 150 tl. fakat ben bir marketten indirimli olarak aldım.stok ürünü olunca fiyat baya duşuyo. 30 tl ye aldım.iyi ki de almışım çok işime yarıyor. yalnız dikat et çook keskin . ben aldığım ilk gün parmağımı felaket kestim. tavsiye ederim.

canım ben kullanıyorum. çokta memnunum.normal fiyatı 150 tl. fakat ben bir marketten indirimli olarak aldım.stok ürünü olunca fiyat baya duşuyo. 30 tl ye aldım.iyi ki de almışım çok işime yarıyor. yalnız dikat et çook keskin . ben aldığım ilk gün parmağımı felaket kestim. tavsiye ederim.

aldığının orjinal nicer dicer odluğuna emin misin sen 30 tl alman pek mümkün görünmüyor çünkü
bu arada arkadaşlar bende merak ediyorum vaad ettikleri gibi mi bu ürün?

bende aldım ama ilk zamanlar sırf hevesten kullandım şimdi duruyor. ne yaparken kullansam bilemiyorum :1:

Eki Görüntüle 653276
arkadaşlar bende bu dograyıcıdan almak istiyorum ama hangi fiyata satılanı almalıyım bılemedim.... 23tlyede var 99 tlyede her sitede orjinal urun sattıgını söyluyor kullananlar varsa ,nerden nekadara aldıklarını ve memnunlarmı fikir ve önerilerini söylerlerse cok sevinirim

ben de kullanıyorum 120 tl ye aldım top shop ın mağazası vardı bi alışveriş merkezinde oradan aldım çok memnunum ,düşük fiyata alanlar da çok az bıçak var ,arkadaşım aldı 39 tl ye oradan biliyorum ,kesinlikle top shop ın sitesinden al ,sonra diğerleri bu kadar keskin olmayabilir

canım benim aldığım 11 parca market adı vermek dogru olur mu bilmiyorum. ama oldukça keskin bıçaklara sahip. sürekli kullanıyorum gayet memnunum. netten araştırdım hiç farkı yok. 2 yıl garantili ayrıca. tavsiye ederim

bendede var, internette bir alışveriş sitesinden 45 liraya aldım..
bıçakları oldukça keskin,zamandan tasarruf ediliyo,soğan doğramak 1dakika sürmüyor hemde gözlerin yanmadan:)
diğer sebzeler içinde kullanışlı,ben ıspanak lahana için bile kullanmıştım.
tek olumsuz yönü en küçük dilimleyici bıçakların kenarlarında doğradıklarının bir kısmının kalması,mesela soğanın yarısı bıçakta kalıyor diyebilirim.temizliğide çok kolay olmuyor..öyle söylendiği gibi suyun altına tutunca akıp gitmiyor yani

bendede var, internette bir alışveriş sitesinden 45 liraya aldım..
bıçakları oldukça keskin,zamandan tasarruf ediliyo,soğan doğramak 1dakika sürmüyor hemde gözlerin yanmadan:)
diğer sebzeler içinde kullanışlı,ben ıspanak lahana için bile kullanmıştım.
tek olumsuz yönü en küçük dilimleyici bıçakların kenarlarında doğradıklarının bir kısmının kalması,mesela soğanın yarısı bıçakta kalıyor diyebilirim.temizliğide çok kolay olmuyor..öyle söylendiği gibi suyun altına tutunca akıp gitmiyor yani

haklısın soğan benim için bi faciaydı şimdi hemen doğruyorum gözler de yanmıyo ki benimkiler çok yanardı ,yalnız kolay temizleniyo ,bi kere bekletmiceksin bi de ben lavabonun yanlarına vuruyorum sonrada suyun altına hemen çıkıyolar

ben ilk çıktığında almıştım demek ki sonradan fiyatı inmiş

eşimde iddiaya girmiştik oradan kazandım :)))))))))

benim bir arkadaşım parmağını uçurdu..o yüzden düşünmüyorum. siz de dikkatli olun derim

ben de almayı düşünüyorum ama çok sakarım zaten o yüzden istiyordum daha rahat olur diye arkadaşınız parmağını nasıl uçurdu tehlikeli mi gerçekten o kadar şimdi korktum :53:

eşim almış nişanlıyken. evlenip geldim ama kullanamadım bıçakları kör resmen :S dolayısıyla internetten falan alacaksanız faturayı falan atmayın hemen, önce kullanın bakın iyice inceleyin. eşim atmış faturayı ürünü denemeden ben olsaydım attırmazdım :) boşa gitti velhasıl...

canım tek bir bıçağı el kesiyo oda ince dilimlemek için olan aparatı. onda biraz dikkatli olursun. diğerlerinde sorun yok.

fiatlar konusunda şok oldum ben 140 tl ye almıştım. top shop dan çok memnunum. ucuz alanların parçaları nerdeyse ilk kullanımda kırılıyomuş benim bi yıl oldu hala saglam sürekli de kullanıyorum. salata menemen en fazla 5 dakkada hazır. büyük kolaylık herkese tavsiye ederim tabiki parmaklarına dikkat etmek şartıyla :)

1-2 ay kadar öncesinde A101 marketlerde satılıyordu aldım 1kere denedim ve geri iade ettim sadece mutfağımda kalabalık yapacağını anladım. Gereksiz bi takım

ben de kullanıyorum 120 tl ye aldım top shop ın mağazası vardı bi alışveriş merkezinde oradan aldım çok memnunum ,düşük fiyata alanlar da çok az bıçak var ,arkadaşım aldı 39 tl ye oradan biliyorum ,kesinlikle top shop ın sitesinden al ,sonra diğerleri bu kadar keskin olmayabilir

Parçaları aynı fotoğrafta görüldüğü gibi, ben 25 liraya aldım. Orijinali olduğuna eminim, %72 indirimliydi.

Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Yemek Kitabı Hediyeli !! - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

düşünürseniz...

Bu arada topshopta hala 119 lira. Ne tırtıklasak kardır diye düşündüler herhalde.

Son düzenleme:
Parçaları aynı fotoğrafta görüldüğü gibi, ben 25 liraya aldım. Orijinali olduğuna eminim, %72 indirimliydi.

Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Yemek Kitabı Hediyeli !! - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

düşünürseniz...

Bu arada topshopta hala 119 lira. Ne tırtıklasak kardır diye düşündüler herhalde.

burda gözükmeyen iki bıçak daha var ,evet şu anda daha ucuz olabilir tabi ama çakmaları varmış şu şekilde ayırt ediliyomuş ;benim aldığım lazerle bilendiğinden ömür boyu körelmeyecek ,diğerlerinde körelme oluyomuş araştırmıştım

Kızlar patatesi kızartmalık doğrarken hangisini kullanıyorsunuz acaba? Hani şu bildiğimiz klasik şekil, ince uzun olan.

Kızlar patatesi kızartmalık doğrarken hangisini kullanıyorsunuz acaba? Hani şu bildiğimiz klasik şekil, ince uzun olan.

3gen bıçağı var ben onu kullanıyorum harika yapıyor kesttikten sonra elinizle ayrıştırın sonra kızarttın mükemmel cipsler yapılıyor.

yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok ama çok faydalı bir ürün insanlar bunun nesini kullanamıyor anlamıyorum çalışan bir insanım herşeyi bununla doğruyorum. hele sabahları çok güzel ekşili salatalar yapıyorum 5 dakika sürmüyor. herkese tavsiye ederim. ayrıca çok pahalıya almadım internetten 30 liraya aldım körelmede olmadı olsa bile ne olacak yenisini alırım sanki aldığımız diğer bıçaklar ömür boyu gidiyor

Back
X