• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicer dicer kullanan varsa lütfen baksın buraya..

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar nicer dicer plus doğrayıcı aldık soğan ve domates denedik gayet güzel oldu ama parmak patates denir ya hani uzun onu yapamadım bi türlü hangi aparatla yapılıyor yardımcı olurmusunuz daha çok patates için almıştım doğrayıcıyı v şeklinde aparatlada çok ince doğrama yapıyo görsel ekledim yapamadıklarımı yardım istiyorum kullananlardan :27: $Adsız.jpg

parmak patates zaten yamuk parmaktan patates oluyor.ben uzun süre kullandım.fakat bir gün böreklik pırasa doğrarken üzerine fazla abandığım için üst kapağı tutan dillerden birini kırdım.şu anda atıl duruyor.o yuvarlak aparatı tak.küçük veya orta boy patatesi koy.(büyük boyu ikiye bölebilirsin)bastırdığın an patatesin nasıl bir parmak olduğunu göreceksin.kolay gelsin şimdiden..:)

parmak patates zaten yamuk parmaktan patates oluyor.ben uzun süre kullandım.fakat bir gün böreklik pırasa doğrarken üzerine fazla abandığım için üst kapağı tutan dillerden birini kırdım.şu anda atıl duruyor.o yuvarlak aparatı tak.küçük veya orta boy patatesi koy.(büyük boyu ikiye bölebilirsin)bastırdığın an patatesin nasıl bir parmak olduğunu göreceksin.kolay gelsin şimdiden..:)

ya tşkler cvp verdiğiniz için ama geçen gün yine denedim patates yamuldu kırcam bastırırken bitürlü istediğim şeyi elde edemiyorum elde doğranmış gbi görünümde olmuyo küçücük kırıyo onları halbuki patates için almıştım :1::27:

Back