Arkadaşlar bedava bulsanız almayın derim.
Önce soğan denedim. Zarı kalın geldi ve kesemedi, ezdi, ezilen soğanlar çıkmamak üzere kapağa yapıştı. Zaten kapağı kapatmak erkek gücü istiyor. Çok zor. Çok küçük parçalara böldüm ve dış kabuklarını iyice soyup denedim o zaman oldu. Ama bunca emek harcayacağıma kendim aynı şekilde doğrayabilirdim.
Sonra domates denedim. Doğramıyor, eziyor. Yine ince dilimleyip koyarsan oluyor. Ama etraf kirleniyor ve bir kısmı ziyan oluyor.
Sonra elma denedim. Bir tek onu iyi yaptı.
Sonra armut denedim ve bıçaklardan birisi kırıldı! O esnada domates kestiğim bıçağı kontrol ettim ve ne göreyim o da eğilip, bükülmüş.
Morek erik denedim, ezildi. Ayva denedim sert geldi. Patatesi denemeye gerek görmedim. Gücünün yeteceğini düşünmüyorum. Malzemesi çok kalitesiz. Sıkışan parçakları çıkarmak için kapak üzerinde bir düğmesi var, düşüp duruyor.
Aynı zamanda temizlemesi çok zor. Her şey kapağa ve bıçaklara yapıştı kaldı. Temizlemeye çalışırken süngerim kesildi, fırça kullandım fırçam rezil oldu ama yine temizlenmedi. Etrafın batması da cabası.
Tam anlamıyla bir fiyasko. Keşke almadan önce yorumları okusaydım. Asla almazdım. Siz aynı hataya düşmeyin.