nicer dicer kullanan var mı?

iipekk

Dikkat! bebek var :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
1.538
13
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu nicer dıcer çok reklam yapıldı benimde dikkatimi çekti pratik bir şeye benziyor. Kullanan var mı tavsiye edermisiniz alayımmı?CADIARZU

ben kullanıyorum canım....özellikle sogan için çok işime yarıyor gözlerim yanmadan yapıveriyorum hemen gözlerim çok hassas öbür türlü bütün gün derdini çekiyorum...
meyve salataları hazırlıyorum..
mesela barbunyanın havuçlarını julyan (yazılışı böyle değildir heralde) usulu ince kısa kesiyorum çok daha hoş duruyor..
vs. .vs.

ama bir yönü de var ki reklamlardaki kadar hiç güç vermeden kesiliyor değil aklında bulunsun biraz bastırmak gerekiyor hallice..

Ben de kullanıyorum çok memnunum eskiden soğan doğramak bir ızdıraptı benim için şimdi çok zevkli, sert malzemeyi kolay doğruyor ama domatesi eziyor, reklamında gösterildiği gibi olmasada pratik bir alet, ilk kullanımdan önce suyun altına tutup ıslattıktan sonra kullanırsan bıçakları daha keskin hale geliyor, ben 99 ytl'ye almıştım şu anda 79 ytl, tavsiye ederim....

sağolun arkadaşalar benimde çok dikkatimi çekmişti gerçekten soğan işkence.bide bıçak reklamı yapılıyoya surekli bu günlerde onunla bedava veriyorlarmış oda güzele benziyor

bende kullanıyorum sadece soğan ve domateste hiçte reklamlardaki gibi değil patetesleri biçimsiz kesiyor çok güçlü bastırmak gerekiyor bazen benim gücüm bile yeterli gelmiyor

ben migrostan taklitini almıştım 20 milyona işe yarıyorsırnaşık şey

ben 1 senedir kullanıyorum...netten almıştı annem...aşırı memnunum...soğanı rondo eziyor suyu çıkıyor..o yüzden hep elde doğrardım ve nefret ederdim...şimdi 1 dk iş..hemde küp küp oluyor...ben çok memnunum...almanı tavsiye ederim.....

Ben de kullaniyorum
çok da memnunum ama yıkaması zor oluyor
soğanın zarları yapışıyor
o yüzden bazen kullanmaya üşeniyorum
ama patatesleri süper yapıyor
ya ben maydanoz bile doğruyorum..

ben kullanıyorum memnunum. annemde istiyor bir tane bende yılbasında ona bir nicer dicer alacağım :) urunun satıldıgı topshop'un web sitesine girdiğimde nicer dicer + dormeo memosan yastığın fiyatının 118 YTL oldugunu gordum. yılbasına ozel indirim yapmıslar baya. benim işime cok yaradı bu :)

:teytey:

hayatımda işimi bu kadar kolaylaştırıp aynı zamanda temizlemesi bu kadar zahmetsiz başka bişey olmadı soğan patates salatalık artık herşeyi doğramak hem pratik hem zahmetsiz zamandan ve beden enerjisinden tasarruf :))) şunuda belirteyim benim ki scarlett marka bimden 17 ytl ye almıştım :) bence nicer dicere boş yere okadar para vermeyin aynı işi görüyo yerimseniben

hayatımda işimi bu kadar kolaylaştırıp aynı zamanda temizlemesi bu kadar zahmetsiz başka bişey olmadı soğan patates salatalık artık herşeyi doğramak hem pratik hem zahmetsiz zamandan ve beden enerjisinden tasarruf :))) şunuda belirteyim benim ki scarlett marka bimden 17 ytl ye almıştım :) bence nicer dicere boş yere okadar para vermeyin aynı işi görüyo yerimseniben

evet efla'cım sana katılıyorum ben de scarlet marka almıştım 20 liraya, valla süper bi şey bu alet
kızlar olmayan hemen alsın bence, orjinalini almak tercih meselesi tabi ama
scarlett marka da gayet güzel işinizi görüyor,
şiddetle tavsiye ederim a.s

arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. ben de almayı düşünüyordum ama bir türlü cesaret edipte alamadım ,memnun kalmam diye en kısa zamanda ben de alıp deneyeceğim.:sm_cool:

bende kullanıyorum ama hiç memnun değilim...nicer diser aldım,koçtaşta satılıyordu...patatesi güzk dilimliyorda,soğan ve domateste tam fiyasko...ellerime kan oturdu,bastırmaktan ama soğan doğramaya nail olamadım henuz...domatesi de ezdi,küp küp doğrayamadım...
tüm mesajları okudum,anladığım kadarıyla önce ıslatmak gerekiyor...bir daha öyle deneyim...

bende almıştım
ama orjinal markasını değil başka bir adı var unutum şimdi
çokta ucuz almıştım
ilk başlarda çok memnundum çok sık kullaniyordum
sonra zamanla onu kurmak sonra sökmek temizlemek felan eziyet geldi artık pek kullanmiyorum
öyle duruyor dolabta

bende kullanıyorum canım gecengün patlıcan böreği yapmak ıcın kullandım hepsını onda dogradım şipşak cabucak bıttı başka zaman hep başparmağımı kesıyordum onları doğrayana kadar super al bence

Ben geçen yaz carrefor'da 20 ytle aldim ama hiç memnun degilim. Sadece patates soyucagi güzel bir onu kullaniyorum, geresi bos bence.bosa vakit harciyorum, ellim da tez dogruyor :D

ben kullanıyorum canım....özellikle sogan için çok işime yarıyor gözlerim yanmadan yapıveriyorum hemen gözlerim çok hassas öbür türlü bütün gün derdini çekiyorum...
meyve salataları hazırlıyorum..
mesela barbunyanın havuçlarını julyan (yazılışı böyle değildir heralde) usulu ince kısa kesiyorum çok daha hoş duruyor..
vs. .vs.

ama bir yönü de var ki reklamlardaki kadar hiç güç vermeden kesiliyor değil aklında bulunsun biraz bastırmak gerekiyor hallice..

iğrenç bir ürün çok kullanışlı değil sakın almayın. ben birçok ürünü denedim sırf şu soğan olayı için ama en iysi tupperware in mini şefi oldu hem çok küçük sürekli elimin altında çok daha pratik. sadece soğan değil birçok şey için kullnılabiliyor şiddetle tavsiye ediyorum. :dance:

Back