- 3 Haziran 2010
- 227
- 68
- 298
Merhaba herkese.Durumumu anlatmak istiyorum.Nerdeyse 3 yillik evliyim.5 veya daha fazla kimyasal gebeligim var.Durum boyle olunca birsuru test verdik.Bende pai 4G/4G homozigot cikti igne kullanmam gerekiyormus.İgnede kullandim yine kimyasal oldu.Baska hicbir sorunum yok.adetler duzenli,yumurtlama var,hormonsal birsey yok,rahimsel birsey yok,kandan genetik analizim 46,XX.Esimin 9.kromozomunda inversiyon cikti pek onemsemiyorlar ki embriyolarimizdada 9.kromozomda birsey cikmadi.Sperm testi guzel,dna hasari bakildi hasar %1.7.Yani dogru durust hicbirseyimiz yok.Sebeb ariyorum neden embriyolarimiz anomalili diye.15 yil once roaccutane kullanmistim kullanirken kist yapti yumurtaligimda bundan mi diyorum.Doktorlara ve eczacilara sordum ihtimal vermediler.Evlenince 60 kilodan 75e kadar ciktim simdi 67e indim bumu sebebi diyorum.esim bir paket sigara iciyordu 15 yildir omu diyorum.Durum boyle olunca genetik incelemeli tup bebek yapalim dediler yaptik 16 yumurta toplandi 10 tane dollendi 5 tane 5.gune gitti.Sonuclar cok kotu.Doktorumuz bu kadar kotu olup 5.gune gitmelerine sasirdi.Baska genetik doktoru sonuclari onemsemeyin labaratuvar ortamindanda olur dedi.Elimizden birsey gelmiyor.