• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NGS yaptirip basarisiz sonuc alanlar

Arzularrrrrr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
715
298
53
34
Merhaba arkadaslar.Ben yeniyim aranizda.lutfen yardimci olurmusunuz.Ben 10 yilda 2 kez hamile kaldim 7 haftalik durdu ikiside.biri bos hamilelikti zaten.Tup bebek yaptirdik,2 adet 5 gunluk embrio yerlestirdiler,o da sonuc neqativ oldu.Bizde kromozom bozuklugu yok ama doktorum ngs tarama istedi.bu usulla saglikli embrio elde edipte neqativ sonuc alan varmi?

Bende şubatta yaptırıcam aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum . Bu süreçten geçen arkadaşlad varsa yazsın lütfen. 4 düşüğüm var bir aşılama 2 tüp bebek negatif şubatta tekrar başlıcaz bu defa farklı yerde embriyolarıma genetik tarama yapılacak inşallah sağlıklı gelen olur

Merhaba arkadaşlar ilk iki tedavim pgt, 3.tedavimde ngs yöntemi uygulandı. İki embriyo yerleştirildi. Çok şükür ikisi de tuttu. Şuan hamdolsun ikizlerim var beni iki dk oturtmayan. Darısı size ve isteyen herkese olsun. Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Pek sık aktif değilim ama ara ara girer bakarım. Sadece şunu söyleyim asla pes etmeyin olmaz demeyin. Ben de olmaz olmaz dediklerimi yaşıyorum. Umudumu yitirdiğim zamanlar çok oldu ama çok şükür rabbime aradığım güzelliği bana yaşattı. Darısı size olsun inşallah.. 🙏

Malesef benim ngsli embriyom veş haftalık düşükle sonuclandı. İlk denemem tutmayınca ikinci ngs yaptırdık. Kromozomlar da normal
Siz yinede ngs yaptırın derin spermle yumurta birleştikten snra kromozom bozukluğu olabiliyormuş.

yani anladığım kadarıyla cıkan kaliteli yumurtaların hepsini göndermek mantıklı çünkü sağlıklı gelme olasılığı artıyo . Bu arada bende umutluyum inşallah güzel haberler alıcaz allah bağışlasın evlatlarını size inşallah bizimde olur. Siz kaç tane göndermiştiniz kaçı iyi geldi tek seferdemi yumurtalar sağlıklı geldi yoksa bikaç kere denedinizmi

Malesef benim ngsli embriyom veş haftalık düşükle sonuclandı. İlk denemem tutmayınca ikinci ngs yaptırdık. Kromozomlar da normal
Siz yinede ngs yaptırın derin spermle yumurta birleştikten snra kromozom bozukluğu olabiliyormuş.
En azından tutmuş sağlıklı embriyonun tutma olasılıgı cok yüksek. Siz nerde yaptırdımız

Merhaba kizlar.Cok sag olun ki yazdiniz.Ben merak ettigim su ki ngs sonucu iyi gelmisse peki neden tutunamiyor ve ya dusuk oluyor?

Bende şubatta yaptırıcam aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum . Bu süreçten geçen arkadaşlad varsa yazsın lütfen. 4 düşüğüm var bir aşılama 2 tüp bebek negatif şubatta tekrar başlıcaz bu defa farklı yerde embriyolarıma genetik tarama yapılacak inşallah sağlıklı gelen olur
InsaAllah bu defa sonuna kadar gidersin canim🤱🙏🙏🙏

Merhaba arkadaşlar ilk iki tedavim pgt, 3.tedavimde ngs yöntemi uygulandı. İki embriyo yerleştirildi. Çok şükür ikisi de tuttu. Şuan hamdolsun ikizlerim var beni iki dk oturtmayan. Darısı size ve isteyen herkese olsun. Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Pek sık aktif değilim ama ara ara girer bakarım. Sadece şunu söyleyim asla pes etmeyin olmaz demeyin. Ben de olmaz olmaz dediklerimi yaşıyorum. Umudumu yitirdiğim zamanlar çok oldu ama çok şükür rabbime aradığım güzelliği bana yaşattı. Darısı size olsun inşallah.. 🙏
Cok sukur canim.Allah saklasin cocuklarini.pgt-den sonrami ngs yapildi anlamadim

Peki sebep ne dediler canim ngs-li embrio ise neden dusuk olsun ki

Peki sebep ne dediler canim ngs-li embrio ise neden dusuk olsun ki
Oluyormus işte cnm normal dedi hiçbir sorun olmasa da normal tıp henuz acıklık getirememiş bu duruma
Ben kendi arastırmalarıma gore sunu ogrendim genlerin hepsine bakıyoruz diyorlar ama hepsine bakılamıyormus yada bebek buyudukce farklı hastalıklar yada gen bozuklukları cıkabiliyormus

yani anladığım kadarıyla cıkan kaliteli yumurtaların hepsini göndermek mantıklı çünkü sağlıklı gelme olasılığı artıyo . Bu arada bende umutluyum inşallah güzel haberler alıcaz allah bağışlasın evlatlarını size inşallah bizimde olur. Siz kaç tane göndermiştiniz kaçı iyi geldi tek seferdemi yumurtalar sağlıklı geldi yoksa bikaç kere denedinizmi
Bizim ilk seferde 2 embriyo ikincide 5 embriyo toplam 7 embriyodan 5i tek genden 4 ü ngsden sağlıklı geldi. İkisi transfer oldu ve tutundu çok şükür.. Darısı size olsun inşallah..

Merhaba kizlar.Cok sag olun ki yazdiniz.Ben merak ettigim su ki ngs sonucu iyi gelmisse peki neden tutunamiyor ve ya dusuk oluyor?
Benim bir ve ikinci deneme fish yöntemi ile oldu. Birinci negatif ikinci pozitif sonuçlandı ama değerim katlamadı düşükle sonuçlandı. Myom vardı myomu aldırdım belki ondan belki de 3.ngs olduğu için bu defa tutundu ve devam etti. Ngsde şans çok yüksek. Bi de ananas, fındık, badem, ceviz, günde bir bardak havuç suyu tükettim. İş yapmadım arada kalkıp yürüdüm.crinone jel sonrası 10 15 dk mutlaka yürüdüm. Ama hafif hafif yormadan.

Yani Ngsde çözüm deil yani 😣
Banada doktorum ngs önerdi ama çok korkuyorum ya tutmazsa ya düşerse 😣

Back