• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ngs ile transfer yaptırıp düşükle sonuclananlar??

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
merhaba
Ngs ile tup bebek denememde ek olarak cd56 testi/ era testi dahıl edıldı.
Kese ve yolk kesesi goruldu . Ancak cok fazla kasılma ve agrı ile kanama ile düşük gercekleştı. Öncesındede kahverengı lekelenmelerım oldu.
Artık yapılacak ne kaldıkı dıye dusunuyorum. Herseyı yaptırdım. Yıne hüsranla sonuclandı. Aynı durumu yasayan varmı deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım

merhaba
Kese ve yolk kesesi goruldu . Ancak cok fazla kasılma ve agrı ile kanama ile düşük gercekleştı. Öncesındede kahverengı lekelenmelerım oldu.
Artık yapılacak ne kaldıkı dıye dusunuyorum. Herseyı yaptırdım. Yıne hüsranla sonuclandı. Aynı durumu yasayan varmı deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım
Merhaba bende sizle aynı durumdayım bizim de son denememizde ngs ile tüp bebek yapılmıştı malesef kalbi durdu:( biz cd56 testini yaptırmamıştık bir tek serum kullanmadık ama kortizon kullandık ama olmadı:(

merhaba
Cok uzuldum oncelikle gecmis olsun.pihtilasma ignesi kullanmis miydiniz.birde tup bebek oncesi rahim flimi cektirmis miydiniz.benim de kendiliginden olusan gebeliklerim.kalp atisi durup sonlaniyor.bizde tup bebekle genetik test yaptirdik.henuz transfer olmadim.durumunuz benide cok endiselendirdi.dokdurunuz bi aciklama yaptimi

Cok uzuldum oncelikle gecmis olsun.pihtilasma ignesi kullanmis miydiniz.birde tup bebek oncesi rahim flimi cektirmis miydiniz.benim de kendiliginden olusan gebeliklerim.kalp atisi durup sonlaniyor.bizde tup bebekle genetik test yaptirdik.henuz transfer olmadim.durumunuz benide cok endiselendirdi.dokdurunuz bi aciklama yaptimi
Lütfen olumsuz dusunmeyın. Ne ıgnesı ne fılmı:( fılmler cekıldı. Clexan vıtamın ve dıger hormon degerlerım hepsı kontrol altındaydı. Serumuda alıyordum bagısıklık için. Yapılacak hersey yapılmıştı.. henuz dr gıtmedım. Tıbbın cevap bulamadıgı bır alandayım ben :( sebepsz ınfertılıte!!!!!

Merhaba bende sizle aynı durumdayım bizim de son denememizde ngs ile tüp bebek yapılmıştı malesef kalbi durdu:KK43: biz cd56 testini yaptırmamıştık bir tek serum kullanmadık ama kortizon kullandık ama olmadı:KK43:
Genetige gittimi kurtajdan sonra

Back