ngilizce retmenleri buraya..

avriLavigne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
52
0
86
35
Bursa
selam arkadaşlar..ben dil mezunuyum ve ingilizce öğretmenliğine yerleştirilmeyi bekliyorum..aranızda ing.öğretmenliği okuyanlar var mı acaba???:uhm:

olsun kızlaarr okuyan, okumuş olan hiç farketmez yetr ki ing. öğretmnliği olsunkaydirigubbakcemile3 nerde okudun magiclowe?şimdi öğretmenlik yapıyor msun? ve eğitim fakülteleri kolay oluyormuş diye duydum sencede öle miydi,zorlandın mı? bende hep ing. öğretmnliği okumak istemiştim geçen sene olmadı almanca oldu istemedim bu sene ing. olucak inşallah...:Saruboceq:

ben de ing. öğrtmenliği okuyrum arkadaslar:) son sınıf oldum.. inş. ii bi yerlere yerleşirsin avrillavigne;) gazideym ben rahattır eğitimi de çok iyidr ama sunumlar örnek ders anlatımları materyal hazırlamaalrı bitmez bizim okulun...

bende kocaeline yerleştim gazi çok olaylı oluyor diye hiç yazmadım:S iiki de kocaeli yazmışım ilk tercihimdi ve geldiii çok mutluyummm=)

ben halkla ilişkiler mezunuyum.bu yıl tekrar girdim sınava eskişehir anadoluı üniversitesi ing.öğretmenliğine yerleştim.bu yıl eskişehirdeyim :)))

Ben de ingilizce öğretmenliği okuyorum. 3. sınıf geçtim. Eğitim fakülteleri kolay :) yani en azından bizimki öyle. Teorik olarak çok şey öğreniyoruz ama pratik yapma şansımız pek olmuyor malesef :( Şu anda öğretmen olanlar ya da Kpss ye girenler kaç aldınız? kaç puan almak lazımdır? atanma işleri nasıl oluyor? Ben ilköğretimde çalışmak istemiyorum, seçme şansımız yok değil mi?

ben de ing. öğrtmenliği okuyrum arkadaslar:) son sınıf oldum.. inş. ii bi yerlere yerleşirsin avrillavigne;) gazideym ben rahattır eğitimi de çok iyidr ama sunumlar örnek ders anlatımları materyal hazırlamaalrı bitmez bizim okulun...

Ben de Gazideyim hazal, 3 e geçtim ben de hadi hayırlısı bakalım.

bende ingilizce öğretmenliğinde okuyoruumm.. son sınıf oLdum.. seneye kpss:(

Okul neresi nagish? Dersane falan düşnüyo musun kendin mi hazırlanacaksın Kpss ye? benim şimdide gözümde büyüyo bu kpss illeti:((((

Konu iyi olmuş ben de açacaktım bu tarz bişey, hadi ingilizce öğretmenliğiyle ilgili alakası olanlar gelsin bakıyım buraya:)))))

Back