İlaçlar da hemen tedavi etmiyor bana göre.O yüzden ben de tercih etmiyorum ilacı.Birsey yapmiyorum kendi geciyor 3-5 günde zaten. Bu tarz hastalik en uzun 10gun filan sürmüştür. Herseyde ilaç almayı sevmem, agri kesiciyi dahi dayanabiliyorsam içmem. Çay için yeter.
Sorun olur mu ya?İlaç yada ilaç benzeri şeylerin isimlerini verebiliyor muyuz burdan? Verebiliyosak hayat kurtaran bişey söylücem
Bilmiyorum ki yasak mı değil mi? Ayy yine banlanmak istemiyorum bıktımm yaniSorun olur mu ya?
Limonu yemeklere yakıştırmıyorum ben o yüzden herhangi bir yemeğe sıkmadan ağzıma atıyorum.Ya da sıcak suya koyup çay gibi içmeyi seviyorum.Şimdi çok kesin bir tarif veriyorum. Suyun içine biraz taze zencefil rendeleyin ve demleyin onu. Sonra da limon sıkın bol bol. İnşallah iyi olacaksınız.
Ben sadece limon yiyorum sabaha bir şeyim kalmıyor/
Boşver canım o zaman.Bilmiyorum ki yasak mı değil mi? Ayy yine banlanmak istemiyorum bıktımm yani
İlaç ismi mi vereceksin o yasak evet ben kullandım sen de kullan gibi şu ilacıBilmiyorum ki yasak mı değil mi? Ayy yine banlanmak istemiyorum bıktımm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?