Nezle Oldum.bebeğe Zarari Olurmu.bilen Varsa Arkadaşlar Yardim Edin

E

EU2

Ziyaretçi
Merhabalar..
29 haftalık hamileyim.geçenlerde eşimden nezleyi kaptım.çok halsizlik başladı,baş ağrılarım ve boğaz ağrılarım başladı.tabii elimdende selpağı düşürmüyorum.bu nezle hastalığının bebeğe zararı olurmu onun psikolojiside eklenirek baya bir bunalıma girdim.malum ilaçta kullanamıyorum.yükssek bir ateşim yok ama nezle oluşumun bebeğime olumsuz bir etkisi olur mu?bilen varsa arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz*

Canım geçmiş olsun dikkat etmelisin kendine bol bol vitamin almaya çalış beslenmene dikkat et. sorun olmaz aklına kötü şeyler getirme bir an önce iyileşmeye çalış.. Doktoruna danışmalısın bence.. Sağlıkla al kucağına sağlıklı bebeğini....

cnm geçmiş olsun ben de hamileliğimin başında nezle olmuştum ama doktorum ateş olmadığı sürece sorun yok dedi.hiç bir şekilde ilaç kullanma doğal çaylar ve c vitamini içeren gıdalarla beslen ve bir an önce iyileşmeye çalış.merak etme bebğe bir zararı yokmuş.yalnızca yüksek ateş zarar verebilirmiş..tabi sen yine de doktoruna danış...

BENCE EVDE KENDİ BAŞINA GECİRMEYE ÇALIŞMA HEMEN BİR SAĞLIK KURULUŞUNA GİT VE MUAYENE OL GEBELİKTE HASTALIKLAR BİLİYORSUNUZKİ DAHA ÖNEMLİ GEBELİKTE KULLANILAN O KADAR ÇOK İLAÇ VARKİ BEBEGEDE İLAÇLARIN Bİ ZARARI OLAMAZ DR GİT VE İLAÇ BAŞLANACAKSA BAŞLANSIN İLAÇ KULLANMAKTAN KAÇINMAYIN KENDİ BAŞINIZA ALMAYIN DR RECETESİYLE MUTLAKA KULLANIN. ATEŞİN YOK AMA OLMAYACAGI ANLAMINA GELMEZ. ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN a.s.

Canım bende geçirdim bişeycik olmadı. ama sen yinede doktorunla görüş bebeğe zararlı olmayan antibiyotikler var belki onlardan verir sana.

Merhabalar..
29 haftalık hamileyim.geçenlerde eşimden nezleyi kaptım.çok halsizlik başladı,baş ağrılarım ve boğaz ağrılarım başladı.tabii elimdende selpağı düşürmüyorum.bu nezle hastalığının bebeğe zararı olurmu onun psikolojiside eklenirek baya bir bunalıma girdim.malum ilaçta kullanamıyorum.yükssek bir ateşim yok ama nezle oluşumun bebeğime olumsuz bir etkisi olur mu?bilen varsa arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz*

canım nezle olman bebeğine bi zarar vermez...sen bol bol c vitamini ve bitki çayları tüket veee dinlen...sana çook geçmiş olsun....yüreğin ferah olsun ben hamileyken çok grip oldum maşallah sağlıklı bebeğim var....

kızlar valla içimi rahtalttınız bende nezle oldum bebişe bişi olcak diye çok korkuyodm

bende ilk hamile kaldığımda 2-3 gün nezle oldum. ilaç da içemiyorum tabii.
süper bir formül ile iyileştim: bir bardak sıcak su, içine 2 tatlı kaşığı bal ve yarım limon koyup (çok az da karabiber olabilir) güzelce karıştırın ve soğutmadan tüketin. inanın çok iyi geliyor hiçbir zararı da yok.
şiddetle tavsiye ederim kızlar yerimseniben

canim benim bende 28 haftalik hamileyim ve iki kere nezle oldum ama öyle böyle degil,
hapsirma burun akma ve bogazlarim cok sismis agriyordu, ben bol bol papatya cayi icdim 2 günde inanhmazsin atlatim, dersinki bu kiz hic nezle olmadi hasta olan baskasiydi, simdi ikici kere nezle oldum burnum akiyor ve simdi sana yazarken bile yanimda papatya cayi var ve mandalina bol tüketiyorum...
bebisine zarari olmaz atesin oldumu doktora gidersin ama telaslanacak üzülecek bir durum yok gönlünü ferah tut:)

canım ben domuz gribi atlattım yakın zamanda. öksürük ve yüksek ateşe bağlı çok şiddetli kanamam oldu. doktor hastalık bebeğin sağlığını etkilemez ama düşük oluşturabilir ateş ve öksürük demişti..
sende ateş ve öksürük yoksa endişelenme hiç bence:ecrin_bebek:
ama tabi ihmal etme ara doktorunu hiç değilse.. için rahat olur hem

X