Sivilceli Ciltler Nezaman çerez ve yağli gidalar yesem sivilce oluşuyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
KIZLAR BEN NE ZAMAN ÇEREZ YESEM YADA KIZARTMA TURLERINDEN VEYA ET YESEM cokacimcoookHEMEN SAATINE SIVILCE OLUŞUYO...:1no2:..HEM YUZUMDE HEM SIRTIMDA ÜSTELİK KAŞINIYORDA...HERKES YERKEN DOYA DOYA BEN YIYEMIYORUMMMM... BANA BİR ARKADAŞIM MESALA YEMEK YEDIKTEN HEMEN SONRA LİMON İÇERSEN BİR ŞEY OLMAZ DEMİŞTİ ..ONUDA DENEDİM FAKAT YİNE OLUŞTU.KİLO PROBLEMİM YOK AMA DOYA DOYA YİYEMİYORUM... MESALA FINDIK FISTIK CEVIZ ÇİKOLATA :icecream:cokacimcoookBUNLAR ÇOK YARARLI AMA 1 TANE BILE FINDIK YESEM HEMEN ANINDA SIVILCE OLUYOR.. ÇOK SEVIYORUMM BUNLARIDA..SİZİNDE BOYLE BİR PROBLEMINIZ VARMI...a.s.

cnm bu tamamiyle bünye yapısı ..bende de tabiki oluyor oyüzden ..çok yememeye özen gösteriyorum ..onun yerine bol bol meyva yiyorum ....eh arada yani ayda bir olunca sivilce olmuyo şükür

canim senin yine az oluyormuşş...ama önüme bir dolu kizartma gelse hayir diyemiyorum..demekki boyle bir problemi olan tek benim..

bende malesef yagli seyler yiyemiyorum aninda patliyo sivilceler...heleki cerez yiyeli okadar cok olduki ceviz fistik filan cok seviyorum hemde yararli seyler ama iki tane yedigim an sivilce olusuyo,cekirdek hastasiyim misal ama onuda az yemeye calisiyorum..bende biktim artik ufff ve üstelik yagli seyleri seven insanim iste bu yüzden zor senin gibi kizartmaya bayilirim ama mahrum ediyorum iste bazen..

bence alerjin vardır kuruyemişe dikkatli yemeni öneririm canım:teselli:

ben de aynı kaderi paylasıyorum
4ay cips yemeden gecirdm cıkmasın diye sırf
4ay sonunda yedim anında cıktılar
birde benmkiler iltihaplı kırmızı sekilde değil daha kücük cıkıyo ama yinede rahatsz ediyo
o yuzden sivilcelere karsı olan seyleri denesemde gecmiyo cunku cok asırı büyük ve iltihaplı değil
ne yapsam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…