Herkese merhaba, nezahat hanımla ilgili çok fazla yorum yok internette bilgilendirmek için yazıyorum. kendisi 20 yıldır iğneli yapıyor meslekle ilgili birçok sertifikası da mevcutmuş. Buna güvenerek 1 ay önce kendisine gittim. Oldukça yavaş çalışıyor, bıyık ve çene için gitmiştim kendisine çok az çalışıldı bu bölgelere sık sık gelmen lazım dedi kendisi de. İşlem sonrası kabuk bağladı hiçbir şey sürme dedi ki bu yanlış, ilk üç gün pudra sonrasında fito madecassol sürülmeli bunu herkes bilir. Bu kabuklar 5 gün içinde döküldü sonrasında onarıcı kremlerimi kullandım, ancak şuan fark ettim ki işlem yapılan yerlerde delikler var dikkatli bakıldığında gayet belli oluyor. Yani ne diyeyim ben bu işe, artık sağlık bakanlığı onaylı sertifikasına bile güvenilmezmiş onu anladım, asla tavsiye etmiyorum. Öncesinde ankarada bi yere gitmiştim orda hiç kabuklanma olmadı, sadece kızarıklık oldu ama zaten 1 ayda geçti o da. Yani benim cildimde sorun yok yapan kişi sıkıntılıymış. Yazık gerçekten. O kadar para veriyorsunuz yine de iş hakkıyla yapılmıyor
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Nezahat iğneli epilasyon çapa
- Konu Sahibi eny284
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- iğneli epilasyon iğneliepilasyonistanbul